Semnificatia visului Bloc

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Bloc

Ce insemna cand visezi Bloc? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Bloc". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Bloc" :


1. Bloc

(ultima actualizare)

Blocul din vis este sugestiv mai ales atunci cand iti apare plin cu oameni sau ti se pare familiar. Pe de o parte avem blocul care poate sa fie chiar echivalentul trupului uman, iar in functie de partea pe care o visezi se poate talmaci si visul. De asemenea, blocul in vis , indiferent ca este de gheata, pamant sau de ciment, evoca ceva compact, imposibil de deschis.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (3)


Giulia Andreea din Galati a scris in

Am visat k eram pe o banca afara da nu stiu unde si au aparut niste copii negri slabi am facut cunostinta au inceput sa ma gadile erau multi apoi cu ultimul cu care am dat mana numi mai dadea drumul mai avea oleak si imi lua carnea de pe mana si iam zis ma doare si sia cerut scuze si mia dat drumul la mana apoi ieseam dintrun bloc si am vazut o fetitza deaia neagra ca la muscat pe un om si avea materialul de la bluza lu ala in gura si ea avea ochii albi si io am luato pe ea in bratze si cu bucata de material incercam sa o sufoc in acest timp omului i sa facut un ochi alb si se uita la mn si am inceput sa fug tot cu fetita in brate si atunci omul lea zis celorlalti copii sa ma fugareasca si nu mai stiu am aruncat fetita asa in aer si la un moment dat mam oprit si am zis da stai k nu io iam facut rau fetitei si de fapt alta fata si ei au trecut alergand pe langa mine ca si cum as fi fost invizibila io am plecat acasa si am dormit a doua zi mam trezit mama spala pe jos io mam dus la baie dupaia ma sunat iubitul meu si ma intrebat dak vreau sa iesim afara si iam zis k vreau si atunci mam duc pe balcon k sa mananc si am vazuto pe fetitza aia cu omul ala pe care il muascase ea... in fatza blocului si el ia zis sa ma caute.. a inceput sa mi se ricice mankrea din farfurie... mam dus repede in bucatarie si iam zis mamei k au venit sa ma caute.. si am auzit pasi pe scari.. apoi ea a deskis usa de la intrare io mam pus in usa de la bucatarie dupaia mam dat la o parte ea a deschis usa..a bagat asa capul pe usa si zambind mia intins mana... iar eu de frica mam trezit... eram toata transpirata si mia fost frica sa ma mai pun sa dorm... ce inseamna?

Done Sergiu din Vulcan, Romania a scris in

Ati recomand sa te uiti mai putin la filmele de groaza de multe ori unele viise se interpreteaza din viata reala chiar daca nu ai vazut ffilmul in ziua sau seara aceia

Kamelia Kmy din Bacau, Romania a scris in

Hei .Eu am visat ca eram afara ,in spatele blocului la care stau .Dintr-o data am vazut un val de apa foarte mare ce ameninta 2 blocuri din preajma blocului in care stau .Valul a lovit cu putere dar am scapat iar dupa aceea am visat ca eram la o piscina si stateam in apa .O apa ce imi ajungea pana la gat .Ce ar putea insemna acest vis ??