Semnificatia visului Boiler

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Boiler

Ce insemna cand visezi Boiler? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Boiler". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Boiler" :


1. Boiler

(ultima actualizare)

Boilerul aparut in vise poate fi interpretat in doua moduri complet diferite, in functie de civila a visatorului. Daca visatorul este o persoana casatorita, atunci o dorinta, de mult astepata, dar niciodata aproape de realizare, va deveni in scurt timp o realitate neasteptata. Pe de alta parte, daca persoana care a visat boilerul este necasatorita, aceasta va lua o decizie impotanta cu privire la partenerul acesteaia (cu care nu este inca casatorita).

Boiler defect

Un boiler defect sugereaza dezamagire sau proasta gestionare a situatiei. Mai mult, daca persoana care a avot acest vis este femeie, atunci visul poate prevesti pierderi materiale sau boala.

Explozie a boilerului

Un astfel de vis prevesteste o perioda dificila. In aceste vremuri grele for fi tot felul de incercari de redresare si recuperare a unui succes partial. De asemenea, explozia boilerului poate face referire la unele traume sau consecinte pe care simtiti ca le puteti depasi.

Indepartarea sau eliminarea unui boiler

La baza visului in care ati indepartat sau ati eliminat un boiler din casa poate sta o teama puternica sau o problema ce nu a fost solutionata.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!