Semnificatia visului Bou

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Bou

Ce insemna cand visezi Bou? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Bou". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Bou" :


1. Bou

(ultima actualizare)

Boul este in vise foarte asemanator cu taurul, cu exceptia ca acesta poate fi castrat si, prin urmare, visul poate indica profunde frustrari. Poate ca exista parti din viata care nu au iesit asa cum sperati si din acest motiv va simtiti mai prejos sau frustrat fata de ceilalti.

Totusi, boii in vise au si semnificatii pozitive, acestea sunt animale extrem de puternice si sunt capabile sa poarte si sa transporte greutati mari. Acest lucru ar putea indica o anumita putere din interiorul dumneavoastra atunci cand vine vorba de abordarea provocarilor vietii. Poate indica, de asemenea, ca tintiti proiecte care necesita o cantitate mare de munca si timp pentru a le duce la bun sfarsit.

Vazand boi grasi pascand inseamna noroc si pozitie sociala ce depaste cu mult tinta pe care vi-ati propus-o in trecut.

Visand un bou cu cornele rupte este semn ca veti fi invins intr-o competitie, un concurs pentru ocuparea unui loc de munca sau ca, pur si simplu, nu va veti putea achita o datorie.

Visand un bou mort sau vazand cum este sacrificat, insemana ca cineva, fie ca este vorba de o persoana din viata privata sau de la locul de munca, nu va aprecia cum faceti dumneavostra lucrurile si prin diferite cai va incerca sa va inlature.

Culoarea boilor din vise este, de asemenea, demna de luat in considerare.

  • Boul maro sau galbem sugereaza faptul ca banii sunt mai multi decat aveti nevoie. Poate ca a sosit impul sa faceti o pauza sau sa mergeti intr-o vacanta.
  • Boul negru reprezinta puterea.
  • Boul rosu simbolizeaza forta vietii.
  • Boul alb va simboliza, intodeauna, puritatea si intelepciunea.

2. Bou

Apare in cosmarurile barbatilor care se tem de pierderea potentei.La femei, boii din vis exprima supunerea feminina, neemanciparea. Uneori, ei anunta o crestere a prestigiului, de care cel in cauza se va bucura, pentru ca ceilalti s-au comportat ca niste boi (vezi, de asemenea jug , taur).Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Subiect similar pe forum:


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!