Semnificatia visului Branza cu mucegai

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Branza cu mucegai

Ce insemna cand visezi Branza cu mucegai? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Branza cu mucegai". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Branza cu mucegai" :


1. Branza cu mucegai

(ultima actualizare)

Branza mucegaita in vise simbolizeaza nevoia de fi mereu in cea mai buna lumina. Inceracti din rasputeri sa aveti cele mai frumoase haine, cele mai scumpe parfunuri, cele mai noi telefoane, etc., toate acestea doar pentru a-i face invidiosi ce cei din jurul duneavoastra. Intrebarea este : chiar trebuie sa le dovediti celor din jur ca duceti un stil de viata mai presus decat ei?

Visand ca mancati branza cu mucegai nobil este semn ca in curand veti intalni o persoana ce va va uimi din toate punctele de vedere. Veti dori sa petreceti cat mai mult timp posibl langa aceasta persoana, ceea ce ar putea reprezenta o problema daca sunteti intr-o relatie amoroasa sau de casatorie. Foarte mari sanse de inselarea partenerului!

Un vis in care consumati branza mucegaita este semnul unor daune in viitorul apropiat. Este posibil ca din ingnoranta sa pierdeti mari sume de bani. Alternativ, visul poate prevesti semnarea unui contract care se va dovedi a fi nepotrivit pentru dumneavoastra.

Cumparand branza cu mucegai nobil. Un asemenea vis prevesteste vizita unei persoane drage dumneavoastra, poate fi vorba de un prieten din copilarie.

Branaza mucegaita insotita de un miros urat. Visul inseamna ca veti fi tinta si subiectul unor barfe. Fie ca este vorba de branza cu mocegai nobil sau o branza obisnuita, mirosul urat este un semn ca oamenii vor folosi minciuni si manipulari pentru a va pune intr-o lumina proasta. Singurul lucru pe care il puteti face este sa ii ignorati.

Primind cadou branza cu mucegai nobil sugereaza faptul ca aveti un admirator secret. Cineva va place de ceva vreme dar ezita sau ii este teama sa se apropie de dumneavoastra.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!