Semnificatia visului Bratara

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Bratara

Ce insemna cand visezi Bratara? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Bratara". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Bratara" :


1. Bratara

(purtand) limitarea actiunilor, oprelisti, stapanirea impulsurilor interioare, frustrari pe plan profesional, obligatii si datorii
-(rupta sau pierduta) eliberare de constrangeri, lipsa de griji si datorii
-(gasind) noi indatoriri.

2. Bratara

Daca visezi ca gasesti o bratara este semn ca vei primi o mostenire Daca visezi ca pierzi o bratara este semn ca vei avea anumite probleme Daca visezi ca porti o bratara pe brat inseamna ca vei primi un cadou si vei avea un mariaj fericit O bratara la glezna este semn de neplaceri produse de prietenii barfitori .

3. Bratara

Noroc, bucurie, prosperitate - avand - casatorie - cineva iti pune la mana o - te vei indragosti si daca n - ai facut - o te vei casatori - cumparand - datorii, sclavie, necredinta pentru indragostiti - murdara - dusmanii sunt impotriva ta - purtand - dragoste ascunsa - pierzand altul - bucurie urmata de o durere ascunsa - rupta - dusmanii uneltesc impotriva ta - pierzand tu - vei ajunge sarac - zarind la altul - mare pierdere - zarind la tine - dependenta de o persoana straina.

4. Bratara de argint

(ultima actualizare)

Bratara de argint in vise inseamna cresteri la profitul cuiva. De asemenea, visul se refera la faptul ca aveti o imaginatie bine dezvoltata. Alternativ, visul la o bratara de argint ar putea fi interpretat ca si observarea omagiilor religioase realizate de cineva.

Daca visati ca aveti la fiecare incheietura cate o bratara de argint inseamna dezamagire sau pierderi cauzate de unul din prieteni.

Visul in care vi se ofera o bratara de argint reprezinta o relatie fericita pe viitor. Visul mai indica si faptul ca veti fi capabil sa preveniti orice pierdere financiara.

5. Bratara de aur

(ultima actualizare)

Bratara de aur in vise inseamna bunastare. Este simbolul legaturilor stranse, bazate pe incredere.

6. Bratara la glezna

(ultima actualizare)

- Daca vezi sau daca porti o bratara la glezna inseamna ca visul se refera la modul in care viata ta se desfasoara(incotro se indreapta), la decizile luate pentru a ajunge unde unde esti acum, in acest stagiu.

Acest vis inseamna, de asemenea, pasiune si dorinta.Afisare de la 1 la 6 din : 6 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!