Semnificatia visului Bronz

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4580 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Bronz

Ce insemna cand visezi Bronz? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Bronz". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Bronz" :


1. Bronz

A vedea bronz in vise, fie ca este vorba de metal sau de culoare, sugereaza ca trebuie sa aveti mai multa grija de ceva. Exista ceva de mai multa valoare decat ati crezut initial de care trebuie sa va ingrijiti asa cum se cuvine. Visul mai poate indica si intretinerea frumusetii si a sanatatii. Bronzul in vise mai poate simboliza puterea, rezistenta.

Alternativ, bronzul in vise simbolizeaza o sanatate subreda, o situatie financiara precara sau ignoranta din partea dumneavoastra.

Din punct de vedere psihologic, visul in care apare bronz semnifica energia, iar energia, in acelasi timp, reprezinta egoismul dus spre nepasare, agresivitate, dorinta pentru putere si lacomie. Fiecare simbol trebuie interpretat individual pentru a recunoaste daca se refera la propriile calitati ce trebuiesc schimbate sau va avertizeaza despre altii cu astfel de calitati.Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!