Semnificatia visului Bronz

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Bronz

Ce insemna cand visezi Bronz? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Bronz". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Bronz" :


1. Bronz

(ultima actualizare)

A vedea bronz in vise, fie ca este vorba de metal sau de culoare, sugereaza ca trebuie sa aveti mai multa grija de ceva. Exista ceva de mai multa valoare decat ati crezut initial de care trebuie sa va ingrijiti asa cum se cuvine. Visul mai poate indica si intretinerea frumusetii si a sanatatii. Bronzul in vise mai poate simboliza puterea, rezistenta.

Alternativ, bronzul in vise simbolizeaza o sanatate subreda, o situatie financiara precara sau ignoranta din partea dumneavoastra.

Din punct de vedere psihologic, visul in care apare bronz semnifica energia, iar energia, in acelasi timp, reprezinta egoismul dus spre nepasare, agresivitate, dorinta pentru putere si lacomie. Fiecare simbol trebuie interpretat individual pentru a recunoaste daca se refera la propriile calitati ce trebuiesc schimbate sau va avertizeaza despre altii cu astfel de calitati.

Bronzat

Bronzul solar este un simbol al noilor oportunitati, poate schimbarea tipului de activitate.

Daca in bronzului, atunci cand stati tolanit la soare, apar nori si soarele dispare dupa acestia dar mai tarziu apare din nou, este un semn ca seninatatea dumneavoastra poate fi umbrita de evenimentele viitoare, dar nu va fi pentru mult timp.

Bronz artificial intr-un solar. Este indiciul specific pentru schimbarea planurilor.

Corp bronzat

Visand ca pielea este neagra si aspra, datorita expunerii excesiva la soare, inseamna ca s-ar putea sa gresiti in sentimente, cu oameni pe care nu ar trebui sa ii iubiti. In plus, pielea aspra este un semn al declinului financiar, asa ca acordati o atentie deosebita.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!