Semnificatia visului Bumerang

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Bumerang

Ce insemna cand visezi Bumerang? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Bumerang". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Bumerang" :


1. Bumerang

(ultima actualizare)

Acest vis poate aparea in mod frecvent atunci cand cel care a visat a avut o ibucnire agresiva si acum regreta acest lucru.

Trecutul dumneavoastra se reflecta negativ in prezent.

Din punct de vedere psihologic, bumerangul indica remuscari pentru neglijenta si conflicte de constiinta. De asemenea, visul poate fi un simbol pentru astepatri, pentru ceea ce ati facut sau nu. Mereu veti primi inapoi ceea ce faceti altora. Bine faceti, bine primiti. Rau faceti, rau primiti.

2. Bumerang

(ultima actualizare)

Bumerangul in vise reprezinta anumite asteptari sau ceva ce fapte ce doriti sa vi se intoarca. De exempu: ati ajutat pe cineva iar acum va asteptati ca acel cineva sa va intoarca acel favor / fapta inapoi. Poate, de asemenea, sa reprezinte si unele obiective sau rezultate de la care asteptati acum roadele.

Daca visezi ca arunci cu un bumerang si acesta se intoarce la tine si te loveste inseamna ca trebuie sa fi atent la ceea ce dezvalui altora.

Din punct de vedere spiritual, bumerangul, este precum karma. Actiunile si faptele se vor intoarce mereu la dumneavoastra. Daca ati depus efort sau energie intr-un proiect sau o relatie atunci acestea vor veni inapoi la dumneavoastra intr-un mod pozitiv.
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!