Semnificatia visului Busuioc

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Busuioc

Ce insemna cand visezi Busuioc? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Busuioc". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Busuioc" :


1. Busuioc

(ultima actualizare)

Potivit traditiilor noastre, visarea busuiocului simbolizeaza norocul in dragoste, stabilitatea si relatia armonioasa cu partenerul.

Mirosind busuioc

Visul in care mirositi busuioc denota prosperitatea. Mai mult, viata de zi cu zi va fi presarata cu multe lucruri frumoase care va vor face din ce in ce mai fericit. Alternativ, visul poate fi o reflectare a mandriei legata de ceea ce ati reusit sa realizati pana in momentul de fata.

Gatind cu busuioc

Mancand sau gatind cu busuioc simbolizeaza armonia in relatia de familie ( cu parintii, partenerul, copii, etc.) .

Plantarea busuiocului

Plantand busuioc intr-unul sau in mai multe ghivece, insemna ca lucrurile marunte va vor face fericiti. Pe de alta parte, daca in vis altcineva planteaza busuicul, inseamna ca subconstientul va transmite avertismente legate de rabdare. Nu ar trebui sa actionati impulsiv pentru ca in acest fel este posibil sa va stricati planurile pe termen lung.

Cultivarea sau planatarea busuiocului in gradina, pe camp sau intr-un ogor este semnul reusitei unor planuri marete. Daca va ganditi de ceva timp la initierea propriei afaceri, acum este momentul potrivit sa o faceti.

Busuioc uscat

Daca observati in visul dumneavoastra busuioc uscat intr-un ghiveci sau intr-o gradina nu este un semn prea bun, deoarece busuiocul verde simbolizeaza dragoste, armonie si pasiune. Cu alte cuvinte, un busuioc care s-a uscat (care a murit) va simboliza stingerea pasiunii, sfarsitul dragostei si opusul apropierii dintre doua persoane.

Flori de busuioc

Floroile de busuioc aparute in vise vor simboliza aparitia unei peroane influente in viata dumneavoastra. Aceasta va va ghida sau va va ajuta sa faceti mari progrese la locul de munca sau in domeniul afacerilor. Cu toate acestea, ajutorul va fi pe o perioada limitata, dupa care va trebui sa va dovediti valoarea.

Seminte de busuioc

Semnintele de busuioc reprezinta sfaturi utile. Acestea pot fi sfaturi pe care dumneavoastra le oferiti unor persoane mai tinere sau pe care dumneavoastra le primiti de la o alta persoana.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Maria Cioroianu din Locatie necunoscuta a scris in

Am visat ca,mergeam pe strada aveam un manunchi de busuioc uscat si mancam din el