Semnificatia visului Cadavru

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Cadavru

Ce insemna cand visezi Cadavru? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Cadavru". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Cadavru" :


1. Cadavru

Indica o situatie rezolvata de mult timp, racirea anumitor sentimente pe care, totusi, le mai purtati in suflet, o relatie care de fapt trebuis sa fie incheiata. Cadavrele apar adeses in visele oamenilor care sunt nemultumiti de meseria lor. Acestia doresc sa schimbe ceva, dar nu reusesc. In unele vise cadavrele simbolizeaza greutatile depasite. Daca visati frecvent un cadavru ar trebui sa luati acest lucru in serios si sa apelati la un psihiatru sau un psihoterapeut pentru a va consulta (vezi, de asemenea, mormant, asasin, sicriu si alte cuvinte legate de notiune de cadavru).

2. Cadavru

Timp frumos, viata lunga, sanatate - arzand - vesti de la un prieten indepartat - de femeie tanara - sfarsitul unei pasiuni - imbalsamat - surprize neplacute - in casa - casatorie apropiata - in descompunere - mare bogatie - fiind noi - rezolvarea unei nedreptati - mirosind ingrijit - griji - pentru un om de afaceri - faliment - vazand un - vindecarea unei boli.Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (3)


Kosmy Elena din Locatie necunoscuta a scris in

Am visat aseara o femeie moarta,dar urata,parca era zombie si o legam bine si ea invia,iar murea,iar invia si facea f urat...iar o legam...nu stiu ce e asta...imi poate rasp cineva?

Kosmy Elena din Locatie necunoscuta a scris in

In vis ziceam ca e bunica,ca are 3 sapt de cand a murit...dar asa de urata sigur nu era ea:( ...

Printesika Ta din Alexandria, Teleorman a scris in

Am ca eream intr-o camera intunecata care era niste cadavre de