Semnificatia visului Caine Husky

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Caine Husky

Ce insemna cand visezi Caine Husky? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Caine Husky". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Caine Husky" :


1. Caine Husky

(ultima actualizare)

Cainele husky reprezinta o proiectie emotionala care se concentreaza intodeuna pe supra-pregatirea / supra-calificarea pentru a face fata unei situatii. Pastrati-va calmul, fiti increzatori si pregatiti-va pentru a face fata celor mai proasete situatii sau rezultate.

In mod pozitiv, cainele husky poate simboliza o protectie emotionala de decizie inteligenta, doar pentru ca va relaxati nu trebuie sa permiteti ideilor stupide sa va influienteze, acestea va pot arunca in situatii periculoase.

In mod negativ, un husky poate fi proiectia emotionala concentrata pe a nu asculta niciodata de nimeni altcineva. Poate fi, de asemena, un semn de posibile anxietati cu privire la anumite pierderi sau esecuri. Fiti pregatit pentru necazuri !

Vazand un husky siberian in vis, poate insemna faptul ca sunteti prea naiv si ca de multe ori vedeti doar binele in oameni. Din cauza aceasta, omiteti sa observati unele persoane care va pun bete in roata sau incearca sa va raneasca.

Visand caini husky tragand o sanie implica faptul ca veti reactiona bine intr-o situatie limita sau stresanta. Veti dovedi ca sunteti rezistent, curajos si disponibil pentru a face tot ceea ce va sta in putere.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Mary Nik din Poiana Marului, Brasov a scris in

Am visat ca am vazut de la departare un husky care a iesit dintr-o margine de padure (padurea nu era prea verde, parea mai mult uscata si ruginita cum e toamna) si cainele husky a iesit de acolo se uita la mine si a inceput sa urle si sa latre putin. Dupa care s-a intors si a plecat pe unde a venit. In timpul ala era cu sora-mea si filmam cu telefonul mobil. Apoi am visat ca eram cu parintii si tatal meu isi exersa semnatura pe o coala mare alba de hartie (pixul cu care scria avea pasta albastra) si ii spunea mamei mele sa scrie si ea la fel deoarece taica-meu vroia ca maica-mea sa semneze pe viitor in locul lui, insa ea nu reusea sa faca aceeasi semnatura, dupa care am luat eu pixul si am semnat eu pe foaie o semnatura cu numele lui. Iar taica-meu m-a laudat si mi-a spus "asa! uite ca ea poate/stie ". Va rog frumos sa-mi spuneti si mie cam ce ar putea sa insemne. Ma cam nelinisteteste acel husky. Adica nu am mai visat niciodata ceva care sa latre/urle la mine.