Semnificatia visului Caine lup

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Caine lup

Ce insemna cand visezi Caine lup? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Caine lup". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Caine lup" :


1. Caine lup

(ultima actualizare)

Cainele lup, ciobanescul german sau lupul alsacian este o rasa de caine care se presupune ca a aparut prin domesticirea lupului. (sursa : Wikipedia).

Visele despre cainele lup denota loialitate si prietenie, dar culoarea neagra de pe acesta inseamna, de asemenea, ca ar putea exista unele motive tinute ascuns de cei pe care ii considerati loiali. Mai mult, caine ciobanesc german poate fi si un semn pentru o decizie care va poate schimba viata.

Semnificatia si sensul deplin al visului depinde foarte mult de contextul si starea de spirit din vis. In continuare va vom prezenta o serie de vise comune si semnificatia acestora.

Un caine lup care va urmareste in vis

Visul este semnal al subconstientului cu privire la o gelozie a unuia sau a mai multor prieteni. In general este vorba despre un prieten fals care este hotarat sa va puna intr-o lumina proasta prin intermediul barfelor. Chiar daca ciobanestii germani sunt simbolul loialitatii si al prieteniei, faptul ca ii vedeti urmarindu-va inseamna, de asemenea, loialitate falsa.

Visand un caine lup care va ataca sau va musca

Atacul sau muscatura unui ciobanesc german prevesteste o tradare impotriva dumneavoastra care va va consuma din interior. De asemenea, visul poate prevesti tradarea partenerului in viata de cuplu, o tradare a unui partener de afaceri, a unei rude sau a unui prieten.

Omorand un ciobanesc german in vis

Visand ca ati ucis un caine lup inseamna ca in viitorul apropiat veti rupe orice legatura cu un prieten fals, chiar daca acesta va incerca sa va dovedeasca ca este un prieten adevarat si loial. Nu va lasati pacalit, instinctul dumneavoastra nu va tradeaza!

Visand un caine lup mort

Visul in care vedeti un ciobanesc german mort denota distantare fata de alte persone ca si un mod de a va proteja propriile sentimente. De asemenea, visul simbolizeaza lipsa de independenta sau de incredere cu privire la o relatie sau o anume situatie.

Cainele lup muscandu-va parintii, sora, fratele sau o ruda apropiata

Visul denota gelozie si invidie din partea unor oameni care vor cu orice pret sa va doboare si din acest motiv vor incerca sa va atace familia.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!