Semnificatia visului Caise

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Caise

Ce insemna cand visezi Caise? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Caise". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Caise" :


1. Caise

(ultima actualizare)

Caisele si, in general, toate fructele sunt considerate simboluri importante care ne pot aparea in vise, iar atunci cand le putem intelege acestea ar putea fi niste semne pentru anume evenimente din viata de zi cu zi.

In general, aparitia caiselor in visele noastre denota optimisnm. De cele mai multe ori veti incerca sa faceti tot ceea ce va sta in putinta pentru a rezolva o situatie, chiar daca circumstantele nu sunt ideale.

Daca in visul dumneavoasta alaturi de caise se observa si copacii (caisul) sau daca copacii sunt plini de caise, visul prevesteste sucess ... chiar si in urma unei munci grele.

Cu toate acestea, exista si situatii in care visele despre caise pot avea conotatii negative.

Macand caise necoapte

Un asemnea vis in care dumneavoastra consumati caise verzi indica sentimente de nesiguranta si confuzie legate de o anumita situatie din viata de zi cu zi .

Culegand caise sticate sau putrezite

Tema acestui vis indica un efort nerasplatit sau din care dumnevoastra veti iesi mai mult in pierdere, aici putand fi vorba si despre o afacere pe care v-ati hotarat sa o incepeti, dar, care inainte era doar o modalitate de a va petrece timpul sau un simplu hobby.

Vanzare caiselor

Din pacate, acest vis este un semn clar a unei crize, cel mai probabil una financiara. Poate ca acum aveti mare nevoie de bani si locul dumneavoastra de munca ar putea fi pus sub semnul intrebarii.

Interpretari culese din popor

Multa placere dar si sanatate.
- Caise coapte - viata imbelsugata, sanatate.
- Culegi caise - sansa va fi de partea ta.
- Mananci caise - prosperitate, posibil si casatorie apropiata.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (2)


Lyly Sandu din Locatie necunoscuta a scris in

Pfff sper sa fie asa

Der Der din a scris in

Ce bine ar fi sa fie asa. Eu am destule probleme de sanatate iar durerile nu ma lasa sa imi desfasor activitatea. Asa m-am saturat de viata asta:(