Semnificatia visului Canal

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Canal

Ce insemna cand visezi Canal? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Canal". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Canal" :


1. Canal

Daca visati ca priviti intr-un canal cu apa tulbure si noroioasa ,inseamna ca nu veti puta avansa intr-o anumita chestiune.Daca visati un canal mare, cu apa curata acesta este simbolul sperantei ca ne vom rezolva curind toate problemele.In celalate cazuri,vezi rau si de asemenea apa.

2. Canal

Daca visezi ca inoti intr-un canal sau ca esti intr-o barca tot pe un canal este semn ca viata ta sentimentala ar putea deveni complicata .

3. Canal

Curgand apa prin el - fericire in dragoste - intrerupt - sentimente confuze - lung, pierdut in departare - casatorie in strainatate.

4. Canalizare

(ultima actualizare)

In general, visele despre canalizare vor simboliza lucrurile negative ce trebuie eliminate din comportament, gandire, trup si din viata, in general. Mai mult, un astfel de scenariu aparut in vise poate fi considerat un avertisment, deoarece daca nu va veti indeparta treptat de la calea actuala va veti indrepta cu siguranta spre o viata plina de pacate.

In continuare vom incerca sa interpretam unele dintre cele mai comune vise ce implica canalizarea.

Visand ca ati cazut in canalizare

Acest vis poate aparea, de regula, atunci cand treceti printr-o perioada plina de provocari. In functie de circumstantele dvs. actuale, visul poate simboliza achitarea datoriilor si astfel urmand sa traiti o viata relativ mai buna.

Pe de alta parte, visul poate fi un avertisment cu privire la sanatarea dvs. si asupra unor aspecte pe care le-ati trecut cu vederea.

Travesand prin canalizare

O problema va impinge sa va simtiti obligat sa faceti fata unei situatii care in cele din urma va avea un impact masiv asupra starii dvs. de spirit.

Groapa de deversare a unei canalizari

Sensul visului va fi unul negativ, simbolizand murdarie, rautate si necaz.Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!