Semnificatia visului Cangur

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Cangur

Ce insemna cand visezi Cangur? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Cangur". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Cangur" :


1. Cangur

(ultima actualizare)

Cangurul in vise semnifica mobilitate, forta, precizie, inteligenta si agilitate. Inseamna ca aveti libertate de miscare si stiti cum sa evitati percolele. Totodata, aveti un instinct matern / patern foarte dezvoltat si aveti dorinta de a avea copii, de a va asuma responsabilitati familiale, de a va ingriji de cei din jur.

Alternativ, cangurul in vis poate insemna si faptul ca veti pleca intr-o calatorie. Daca visati ca in marsupiu se afla un pui inseamna ca veti avea o calatorie placuta.

Cangur negru. Cangurul de culoare neagra sibolizeaza personalitatea visatorului, acesta aratand ca sunteti intr-o forma proasta sau poate ca sunteti doar intr-o dispozitie propasta. De asemenea, acest tip de vise poate fi asociat si cu egoismul.

Aparitia unui cangur mic in vise este semnul unor nemultumiri. Poate ca sunteti nemultumiti de munca pe care o faceti sau poate ca trebuie doar sa acceptati care sunt puntele dumneavoastra forte si care sunt cele slabe.

Visarea unui cangur gigantic este semnul emotiilor. Poate ca ati observat ca de multe ori actionati in functie de simt si nu ganditi inainte de a actiona.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!