Semnificatia visului Cap spart / lovitura la cap

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Cap spart / lovitura la cap

Ce insemna cand visezi Cap spart / lovitura la cap? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Cap spart / lovitura la cap". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Cap spart / lovitura la cap" :


1. Cap spart / lovitura la cap

(ultima actualizare)

Accidentarea la cap indica adesea faptul ca cineva sau ceva va va schimba punctul de vedere sau va va afecta judecata limpede. De asemenea, visul poate face referire la o anume manipulare sau anumite intentii rautacioase din partea cuiva.

Rana la cap

Visare unei rani sau a mai multora la nivelul capului simbolizeaza incapacitatea de a vedea realitatea dintr-o situatie sau sau incapacitatea de a lua o decizie pe cont propriu.

Vanatai pe cap

De obicei, astfel de vise sunt legate de relatii si viata amororasa.

Multiple vanatai la cap indica numeroase relatii care au mers prost si care acum va fac sa nu mai aveti incredere in oameni. Cu toate acestea, visul nu este unul tocmai rau, deoarece acele vanatai inseamna experienta si mai inseamna ca acum veti fi pregatiti pentru o relatie serioasa pe care o puteti duce la un alt nivel.

Cap spart

Capul spart, mai ales daca in vis aceti senzatia ca vi-ati crapat craniul, este simbolul noilor sanse, si indica planuri pentru noi inceputuri. Poate ca veti simti o nesiguranta la inceput, dar pana acum ar trebui sa stiti ca orice schimbare este dificila la inceput.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!