Semnificatia visului Caprioara

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Caprioara

Ce insemna cand visezi Caprioara? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Caprioara". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Caprioara" :


1. Caprioara

(ultima actualizare)

Este , in general, un vis de bun augur care pervesteste noroc si bunastare, mai ales in dragoste.

Acest animal serios iese numai seara din ascunzatoarea sa, pentru a se adapa. Caprioara simbolizeaza trezirea dorintelor noastre sufletesti, faptul ca trebuie sa lasam la o parte sfiala fata de ceilalti si sa ne deschidem inima. Adesea, caprioarele prevestesc vesti bune si aduc noroc, dar norocul poate fi amagitor si se poate spulbera imediat.Inca din cele mai vechi timpuri , capriorul (cunoscut pentru urechile sale mereu ciulite, la panda),ne avertizeaza sa nu luam decizii pripite.Daca visam ca mergem la vanatoare de caprioare si nu nimerim tinta, in realitate ar trebui sa ne ferim sa facem afirmatii nechibzuite (vezi, de asemenea, animal).

2. Caprioara

Bucurie, noroc in dragoste si in casatorie - alergand - veste buna, succes mare - avand - multumire, succes - cu puiul ei - avere - multe - viata linistita - mancand - oaspeti inalti - omori - intarzii sau amani niste evenimente - sugand puiul - bogatie - vazand jucandu - se - casatorie norocoasa apropiata - vanand - intrigi in legaura cu cineva iubit - vanata - prizonier real sau mental.

3. Pui de caprioara

(ultima actualizare)

Puiul de caprioara in vise reprezinta viata noua, nastere, inocenta si vulnerabilitate. Mai mult, visul poate insemna protectie si ingrijire. S-ar putea sa simtiti nevoia de a fi protejat sau ingirjit.

Daca visati un pui de caprioara impreuna cu mama sa inseamna ca veti avea parte de bani in viitorul apropiat.

Visul in care un pui de caprioara se hraneste sugereaza faptul ca va veti imbogati.Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Simona Ionela din Locatie necunoscuta a scris in

Am visat o caprioara transata de vie si l am rugat pe tata sa o taie inainte sa o transeze,a taiat p dar nu a curs sange doar apa mi a parut nespus de rau de ea ce inseamna