Semnificatia visului Caracatita

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Caracatita

Ce insemna cand visezi Caracatita? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Caracatita". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Caracatita" :


1. Caracatita

(ultima actualizare)

Caracatita este una dintre creaturile marine ce apare in vis si care, de regula, poate transmite un mesaj important sau care poate face referire la o personalitate fragila, in functie de marimea acesteia.

In general, cam toate visele despre caractite dezvaluie o stare de spirit indoielnica, nesigura sau problematica. Este posibil sa nu realizati cat de stresati sunteti din cauza unor conflicte sau intamplari de la locul de munca, aceste din urma putandu-va provoca frustrari.

Dar ce inseamna daca am visat o caractita?

Caracatita este un simbol cu multiple semnificatii, in functie de felul cum se prezinta (marime, culoare, etc.) dar si de starea acesteia (daca este agresiva sau timida). De regula, caracatita va fi strans legata de caracateristicile personale individuale, cum ar fi rusinea, capacitatea de a aborda problemle din unghiuri diferite sau situatii la care va este greu sa renuntati.

In continuare vom incerca sa abordam o parte dintre cele mai commune vise despre caractite.

Caracatita uriasa

Visul in care va apare o caractita uriasa denota faptul ca aveti o personalitate complexa si, de cele mai multe ori, indepliniti sarcini multiple. De asemenea, caracatita de dimeniuni mari poate avea si conotatii negative, aceasta poate arata faptul ca din cauza resposabilitatilor mari tindeti sa deveniti tot mai deprimat.
Daca in vis vi se vor arata multiple caracatite uriase care va ataca sau par a fi amenitatoare, inseamna ca din cauza numeroaselor obligatii, presiunea pe dumneavoastra o sa devina tot mai mare.

Caracatita mica

Aparitia unei caracatite mici in visul dumneavoastra indica sentimente de neajutorare si incercarea de a evita anumite situatii. De asemenea, visul poate aparea si din cauza lipsei de incredere de sine in urama unor situatii dificile.

Pui de caracatita

Puiul de caracatita denota capacitatea dumneavoastra de a va adapta la orice situatie. Cu toate acestea, va lipseste abilitatea de a prelua controlul asupra situatiei.

Caractita pe corpul tau

O caracatita atasat de corpul dumneavoastra poate indica faptul ca va aflati intr-o situatie destul de comlicata, cel mai probabil aceasta situatie implica relatia cu partenerul. De asemena, visul poate face referile la o fire posesiva si la o anume placere in a controla partenerul.

Carcatita moarta

Visand o carcatita moarta indica incapacitate in depasirea obstacolelor curente. Cu toate acestea, daca dumneavoastra ati omorat caracatita, este un semn bun, inseamna ca veti rezolva o problema coplesitoare.

Find atacat de catre o caractita

Atacul caractitei poate prevesti insulte sau atacuri din partea unei presoane ori o tradare miseleasca.

Gatind caracatita

Visul in care gatiti sau mancati o caracatita poate indica pierderea unei prietenii . Pe de alta parte, daca actunci cand gastiti caracatita ii taiati doar tentaculele si le folositi doar pe acestea, visul indica eiminarea sau indepartarea unui inamic.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (2)


Doar Roxanne din Locatie necunoscuta a scris in

Ce inseamna daca o caratita imi mananca cainele in vis? a fost cel mai urat cosmar :((((((

Robert Popescu din Alba Iulia, Romania a scris in

Este adevarat !! Eu am viast o caractita destul de mare care incerca sa ma atace si in urmatoarea zi am avut "un fel de altercatie" cu un coleg de la munca.