Semnificatia visului Card bancar

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Card bancar

Ce insemna cand visezi Card bancar? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Card bancar". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Card bancar" :


1. Card bancar

(ultima actualizare)

Cartea de credit, de debit sau orice alt tip de card bancar poate face referire la valoarea sau credibilitatea dumneavoastra. Contextul si emotiile aparute in vis pot reflecta modul in care priviti banii si cat de importanti sunt acestia pentru dumneavoastră.

In continuare va vom prezenta cele mai comune vise despre carduri bancare:

Card bancar furat

Visand ca unul sau mai multe carduri vi-au fost furate este semn ca in viata de zi cu zi cineva incearca si poate chiar a reusit sa va fure energia vitala. De asemenea, acest vis poate prevesti faptul ca cineva actioneaza in numele tau fara a avea permisiunea. Atentie la anumite persoane pe care dumneavoastra le considerati prieteni, unii dintre acestia pot actiona in propriul beneficiu cu pretul bunastarii dumneavoastra.

Pierderea cardului de credit

Visnd ca vi-ati pierdut cardul indica neatentie in ceea ce priveste aspectul financiar al vietii de zi cu zi. Cheltuiti fara chibzuiala si la sfarsitul lunii nici macar nu va amintiti pe ce anume ati cheltuit o suma asa de mare.

Plata refuzata sau card refuzat

Daca plata sau cardul vi-a fost refuzat de catre o banca, un comerciant sau o platforma de comert electronic, inseamna ca in viitorul apropiat ceva sau cineva va va taia elanul sau va va limita succesul. De asemenea, visul poate aparea ca urmare a unui stres sau a unei suferinte de incertitudine cu privire la viitorul dumneavoastra financiar.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!