Semnificatia visului Carlig

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Carlig

Ce insemna cand visezi Carlig? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Carlig". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Carlig" :


1. Carlig

A agata in - generozitate si sociabilitate - de pescuit - pasiune secreta pentru cineva pe care - l cunosti de mult - in perete - esti incapatanat in executarea unor proiecte la care altii au renuntat - in stanca muntelui - un prieten te va ajuta pentru un test generos.

2. Carlige de pescuit

(ultima actualizare)

Carligul de pescuit este, poate, cea mai importanta parte a echipamentului de pescuit. Exista diverse interpretari ale acelor de pescui, in continuare va vom explica semnificatia acestora.

Visarea acelor de pescuit inseamna ca veti avea oportunitati de a va crea o averea si un bun renume, asta doar daca veti sti sa profitati de ele. Alternativ, carligele de pescuit pot reprezenta o ideee sau un concept care este folosit pentru a atrage pe altcineva.

In mod negativ, carligul de pescuit poate reflecta testatea sau experimentarea manipulativa. Poate ca exista cineva care incearca sa va ademeneasca cu o idee, o propunere sau o oportunitate inselatoare. Asigurati-va ca oportunitatile au o baza reala si nu sunt doar o momeala.

Daca ati visat ca folositi un carlig nou la o partida de pescuit, face referire la un efeort considerabil si acum asteptati rezultate si recompense pentru munca dumneavoastra.

Daca carligul se rupe in timp ce pescuiti, este semn ca de acum inainte va trebui sa faceti o dubla verificare a ideiilor inainte de a investi in ele. Este, de asemenea, un semn de avertizare ca va trebui sa fiti mult mai atent la alegerile pe care le veti face in viitor.
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!