Semnificatia visului Carti

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Carti

Ce insemna cand visezi Carti? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Carti". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Carti" :


1. Carti

(ultima actualizare)

Cartile in vise reprezinta ocazii placute, progres constant si indica linistea. Visul s-ar mai putea sa reflecte ceea ce va propuneti sa faceti atunci cand apare o problema. Va indreptati catre obiectivele dumneavoastra la un pas incet si sigur.

Daca visati carti asezate pe un raft inseamna idei, informatii sau perspective pe care trebuie sa le folositi. Raspunsuri sau cunostinte la care sa apelati atunci cand aveti nevoie. Idei pe care nu le-ai descoperit inca sau pe care incepeti sa le explorati.

A visa carti pentru copii simbolizeaza amintiri din propria copilarie. S-ar putea sa simtiti dorinta de a fugi de realitate si sa va retrageti intr-o lume a fanteziei. Visul ar mai putea indica faptul ca va trebui sa dati timpul inapoi pana in acea perioada a vietii.

Cartile prafuite in vise denota anumite cunostinte uitate sau capitole trecute ale vietii dumneavoastra.

Visul in care apar carti cu benzi desenate sugereaza nevoia pentru mai mult umor sau distractie in viata dumneavoastra.

Cartile sacre aparute in vise, precum Biblia sau Coranul, simbolizeaza cunoasterea tainica sau spirituala. Astfel de vis semnifica o nevoie de a cerceta si de a descoperi tainele cunoasterii spirituale. De asemenea, visul mai poate sugera ca sunteti pe calea cea buna.

2. Carti de joc

(ultima actualizare)

- In general in traditia romanesca daca ai visat carti de joc este un semn bun, desi apare foarte rar in visul fetelor sau femeilor.
- Daca ai visat  carti de joc, prevestire a faptului că vei avea parte de bogatie si ca vei avea copii multi.
- De te vei visa jucand carti de unul singur, de certuri de galcevi vei avea parte.

3. Carti de tarot

(ultima actualizare)

Cartile de tarot in vise inseamna ca va simtiti terminat, ca aveti nevoie de cineva care sa ve indrume in viata, sa va ghideze si sa va dea sfaturi in deciziile pe care trebuie sa le luati.

Visul in care cineva va citeste viitorul in carti de tarot sugereaza situatia in care va aflati si starea dumneavoastra de spirit. Va doriti sa va explorati sentimentele si gandurile din subconstient, dar va trebui sa fiti atent la ce vi se prevede in carti.

4. Carti vechi

(ultima actualizare)

Visul in care apar carti vechi reprezinta cunostiinta spirituala, dar poate sugera anumite abilitati mostenite de la cineva precum si judecati pe care nu stiati ca le detineti, dar le-ati dobandit in familie.

Pentru mai multe explicatii vizitati si interpretarea visului carti.

5. Cartier

(ultima actualizare)

Cartierul in vise reprezinta simtul de comunitate. Trebuie sa va faceti noi prieteni si legaturi. Luati in considerare sentimentele dumneavoastra pentru vecini. Totodata, ar trebui sa va concentrati la partea sociala, interpersonala din viata.

A visa ca sunteti intr-un cartier necunoscut sugereaza anumite aspecte ale subconstientului dumneavoastra. Visul ar putea fi o paralela cu o situatie noua sau nefamiliara pentru dumneavoastra. Va aventurati intr-un teritoriu cu totul nou si va face sa va simtiti nerabdator si nelinistit.

A vedea un cartier sarac in vise indica faptul ca va simtiti stors de puteri sau sunteti sarac emotional. Duceti lipsa de sprijin sau iubire. Alternativ, visul ar putea incerca sa va faca sa fiti mai compatimitor cu cei care sunt mai ghinionisti. Poate ca trebuie sa intindeti o mana de ajutor oricui are nevoie.

Daca visati ca revizitati un cartier ar putea fi un semn despre persoanele care se intorc in viata dumneavoastra.

Visul in care sunteti inconjurat de oamenii din cartierul dumneavoastra este un semn ca aveti nevoie de prieteni sau cautati sa realizati noi legaturi cu oamenii.

6. Cartita

Vei primi vesti neasteptate de la un prieten de departe.

7. Cartita

Daca visati o cartita sau movilitele inaltate de ea, in realitate sunteti nedumerit pentru ca va aflati in fata unui viitor intunecat. Unele persoane, carora le apare in vis acest animal orb nu se pot elibera de trecut.

8. Joc de carti

(ultima actualizare)

Jocul de carti in vise prevesteste cearta. Asemenea si daca visati pe altii cum joaca.

Visul in care castigati la un joc de carti inseamna ca nu veti mai avea probleme financiare, iar daca visati ca pierdeti la un joc de carti inseamna ca problemele financiare va vor urmari.Afisare de la 1 la 8 din : 8 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!