Semnificatia visului Cartier

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Cartier

Ce insemna cand visezi Cartier? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Cartier". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Cartier" :


1. Cartier

(ultima actualizare)

Cartierul in vise reprezinta simtul de comunitate. Trebuie sa va faceti noi prieteni si legaturi. Luati in considerare sentimentele dumneavoastra pentru vecini. Totodata, ar trebui sa va concentrati la partea sociala, interpersonala din viata.

A visa ca sunteti intr-un cartier necunoscut sugereaza anumite aspecte ale subconstientului dumneavoastra. Visul ar putea fi o paralela cu o situatie noua sau nefamiliara pentru dumneavoastra. Va aventurati intr-un teritoriu cu totul nou si va face sa va simtiti nerabdator si nelinistit.

A vedea un cartier sarac in vise indica faptul ca va simtiti stors de puteri sau sunteti sarac emotional. Duceti lipsa de sprijin sau iubire. Alternativ, visul ar putea incerca sa va faca sa fiti mai compatimitor cu cei care sunt mai ghinionisti. Poate ca trebuie sa intindeti o mana de ajutor oricui are nevoie.

Daca visati ca revizitati un cartier ar putea fi un semn despre persoanele care se intorc in viata dumneavoastra.

Visul in care sunteti inconjurat de oamenii din cartierul dumneavoastra este un semn ca aveti nevoie de prieteni sau cautati sa realizati noi legaturi cu oamenii.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!