Semnificatia visului Cartofi

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4636 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Cartofi

Ce insemna cand visezi Cartofi? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Cartofi". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Cartofi" :


1. Cartofi

(ultima actualizare)

Exista peste 1000 de tipuri de cartofi in intreaga lume. Testele genetice au dus la concluzionarea ca originea cartofilor se trage din Peru (zona de sud) si nord-vestul Boliviei. Se pare ca aparitia cartofilor este data in urma cu circa 7000 - 10000 de ani. Acestia au fost adusi in Europa in secolul XVI-lea de catre spanioli (anul 1530).

Cartofii sunt una dintre cele mai cumune si frecvente imagini care apar in vise si, prevestesc unele evenimente din viata. Acestia sunt, adesea, asociati si cu dificultati ce pot fi depasite cu eforturi pe termen lung.

Alternativ, cartofii pot indica faptul ca in subconstientul nostru creste si prospera ceva, care poate servi ca hrana pentru suflet si care ne intareste caracterul. (vezi de asemenea pamant).

Visul in care cultivati (plantati) cartofi promite perspective excelente in viata personala si in domeniul afacerilor. Partenerul va poate face o propunere de cerere in casatorie sau veti primi o marire salariala ori veti schimba locul de munca cu unul mult mai bine platit.

Carofii putreziti (stricati) prezic inceputul unei perioade nu pre bune pentru dumneavoastra. Din pacate, starea actuala de bucurie si armonie nu va mai dura prea mult, asa ca nu pierdeti timpul, traiti si bucurati-va de fericire acum !

Mancand cartofi stricati. Un astfel de vis prevesteste o decadere, succesul si profitul financiar vor trece printr-o perioada de declin.

Strangand, adunand sau colectand cartofi este semnul unui succes in viitorul apropiat. Cu cat cantitatea este mai mare sau recolta mai bogata, cu atat veti avea mai mult succes si prosperitate la locul de munca sau in domeniul afacerilor.

Visul in care curatati cartofi murdari sau plini de noroi prevesteste barfe, dezacorduri si dificultati in relatia cu ceilati.

Cumpararea cartofilor in vise este un semn de bun augur care prevesteste o investitie avantajoasa. Veti investi timp sau bani ( poate ca ambele) in ceva care va genera profit sau va aduce succes.

Vanzare cartofilor prevesteste un sacrificiu din partea dumneavoastra. S-ar putea sa va puneti resursele si timpul in slujba oamenilor pe care ii iubiti. Visul este comul in randul parintilor deoarece ei manifesta astfel de comportament cand vine vorba de copiii lor. Alternativ, visul poate fi un semnal de alarma ce implica o persoana din anturajul dumneavoastra care are nevoie de protectie sau care ar trebui ajutata sa isi rezolve o problema.

Furtul cartofilor in vise simbolizeaza faptul ca ar trebui sa faceti schimbari cu privire la viata dumneavoastra pentru a deveni mai buna si mai calitativa. Va trebui sa scapati de unele obiceiuri proaste sau sa reduceti cheltuielile si sa economisiti niste bani cu care puteti genera profit in viitor. Nu va fie teama sa ascultati sfaturile oamenilor care va iubesc.

2. Cartofi

Orice vis in care apar cartofi este semn de noroc in materie de bani si in problemele personale.

3. Cartofi fierti

(ultima actualizare)

Visul in care mancati cartofi fierti sugereaza urcarea pe treapta succesului.

Daca visati ca ati cules si ati fiert cartofi inseamna ca veti avea parte de un succes material pe viitor. Alternativ, visul ar putea indica un oaspete nedorit in casa dumneavoastra.

4. Cartofi prajiti

(ultima actualizare)

Visul in care mancati sau faceti cartofi prajiti inseamna ca cineva va barfeste, va vrea raul, iar dumneavoastra nu va puteti da seama de ce, nu puteti intelege anumite situatii.Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Didina Barabas din Turin, Italy a scris in

Lam visat pe isus ln apa dar nu am apukat sa vb cu iel ce inseamna