Semnificatia visului Caruta

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Caruta

Ce insemna cand visezi Caruta? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Caruta". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Caruta" :


1. Caruta

(ultima actualizare)

- Daca te-ai visat conducand o caruta - este un semn de pierderi financiare.
- Daca doar te aflii in caruta - o sa ai parte de laude, vei fi onorat(a).
- Daca in vis la usa ta se afla o caruta ( sau car ) incarcata vei avea parte de un noroc la care nu te asteptai.
- Daca tragi de o caruta - saracie inseamna, lipsuri materiale.
- Mai multe carute la un loc - boala trecatoare.
- Caruta fara cai - faci lucruri in zadar, munca degeaba.
- Caruta cu vizitiu - stare buna.
Caruta in vis mai poate prevesti si o calatorie.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (3)


Mary Nik din Poiana Marului, Brasov a scris in

Deci in visul meu ma aflam intr-o caruta incarcata (nu era cu lemne sau fan ; am impresia ca era vorba bagaje cu cumparaturi alimentare), dar incarcatura era acoperita si eu stateam deasupra.Drumul pe care ma aflam era unul de tara, dar era un drum pe care il cunosc in viata reala si la inceputul visului urcam pe acel drum (stand in caruta). La inceput caruta era trasa de un caine, dar nu mai stiu detaliile animalului si am impresia ca era inhamat de cauta deoarece aveam ceva in mana (ca un fel de hat) ca sa-l conduc. Imediat cainele a devenit cal (mustang d-asta rosu-maroniu) dupa care am ajuns cu caruta pe drumul din apropierea casei parintesti. Nu am vazut casa, dar stiam ca sunt in apropiere deoarece recunosteam zona. Dintr-o data a ramas caruta fara cal si s-a rasturnat sau ceva de genul deoarece sub drum era un pic de coasta. Nu m-a durut nimic si nu m-am ranit, dar stiu ca am vrut sa trag de caruta (cred ca era vb de o sfoara scurta legata de ea), care intre timp devenise goala deoarece era cauta lui tata si imi era frica sa nu ma certe pt ca am stricat-o, dar nu am apucat sa trag prea mult de ea si sa o aduc in drum deoarece era prea grea pt mine. Apoi m-am dus sa evaluez daunele carutei si realizasem ca se rupsese un lemn de sub ea din partea din spate si pierdusem si o roata de acolo. Restul rotilor de la caruta nu erau de lemn, erau d-astea de cauciuc. Langa caruta am vazut fragi. Am cules cu mana vreo 2 si le-am mancat. Dupa care au aparut si parintii mei in vis, vorbeau amandoi, dar tata era furios si ma certa ca i-am stricat caruta. Va rog frumos sa ma ajutati cu o parere deoarece sunt multe semne in acest vis si dupa cate am observat, multe dintre acestea sunt rele o_o

Mary Nik din Poiana Marului, Brasov a scris in

Am uitat sa mai zic ca au fost momente in care caruta mai mergea si singura, dupa care aveam eu controlul asupra ei

Neagu Anisoara din Turnu Magurele, Teleorman a scris in

Buna Mary Nik, eu cred ca cea mai importanta parte din visu tau este deteriorarea carutei sau ce s-a intamplat cu ea. Lucrurile sparte, rupte sau stricate din vis sunt o refelectare a faptului ca doriti sa reparati sau pur si simplu sa uitati de o chestiune sau o intamplare din viata reala (aici poate fi vorba si despre o relatie). Uneori un asemenea vis face referire la unele lucruri carora nu le dam atenti sau ne vrem sa le recunoastem asa cum sunt....ca de ex: nerespectarea promisiunilor.