Semnificatia visului Cascaval

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Cascaval

Ce insemna cand visezi Cascaval? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Cascaval". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Cascaval" :


1. Cascaval

(ultima actualizare)

In traditia romaneasca daca visati cascaval este semn bun, deseori reprezinta placere si bucurie. De asemenea, cascavalul este asociat cu fericirea din viata amoroasa si, daca va bucurati in vis de gustul cascavalului, este semn ca duceti o viata fericita si implinita.

In cele ce urmeaza va vom prezenta cele mai comune vise cu si despre cascaval:

Vanzarea cascavalului

Daca ati visat ca vindeti cascaval, acesta poate fi un semn ca aveti inclinatii spre afaceri. Astfel, visul poate fi o reflectare a dorintei dumneavoastra de a va dezvolta intr-un anumit domeniu si de a afla mai multe despre acesta.

Cumparand cascaval

Visand ca ati cumparat cascaval este un semn de sperante si realizari curande. Atentie, insa, la promisiunile false.

Cascaval topit

Cascavalul care s-a topit (nu vb. de cascaval topit prin gatire ) arata nevoia de mai mult efort la locul de munca pentru ca se anunta momente din ce in ce mai dificile sau poate ca dumneacoastra vi-ati asumat responsabilitatea pentru ducerea la bun sfarsit a unui proiect.

Cascaval stricat sau putrezit

Acest vis este prevestitor de semne rele. De asemenea, visul poate fi considerat un avertisment legat de relatia conjugala. Este posibil ca relatia dumneavoastra sa se strice incet si va trebui sa luati decizii intelepte.

Consumul de cascaval

Daca ati visat ca mancati cascaval este poarte important sa va amintiti gustul acestuia. In cazul in care cascavalul avea un gust bun, este semn ca problemele din viata dumneavoastra au o solutie. In schimb, daca gustu nu v-a placut sau cascavalul era foarte acru, este semn ca va veti confrunta cu probleme destul de grave care va vor secatui de energie pentru a va recapata pacea.

Sandvisuri cu cascaval

Acest vis prevesteste vesti bune sau raspunsuri la o intrebare destul de importanta. De asemenea, visul poate simboliza si decizii bune luate in ultimul moment. Alternativ, o alta semnificatie este ca se poate intampla ceva peste asteptarile dumneavoastra. Veti ramane surprins cat de imprevizibila este viata, nu va faceti griji va fi in beneficiul dumneavoastra.

Soareci sau sobolani mancand din cascavalul dumneavostra

Acest vis face referire la unele persoane care consiera ca este normal si firesc sa beneficieze sau sa se foloseasca de dumneavoastra. De acum inainte ar trebui sa va concentrati mai mult si sa va faceti treaba dumneavoastra, nu a altora.

Gatind cu cascaval

Fie ca faceti omleta, paste, pizza sau alte feluri de mancare, gatitul ca cascaval simbolizeaza asumarea unor riscuri din care ati putea pierde niste bani. Fiti recunoscator pentru ceea ce aveti si cheltuiti banii in mod responsabil.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!