Semnificatia visului Catedra

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Catedra

Ce insemna cand visezi Catedra? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Catedra". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Catedra" :


1. Catedra

(ultima actualizare)

In aceste randuri vom vorbi despre aparitia catederei in vise, acea masa speciala de la care vorbesc profesorii sau oratorii, nu despre postul de invatamant sau de functia profesorala. A nu se confnda catedra cu birou, acesta din urma are o semnificatie complet diferita.

Visarea catedrei arata despre visator ca acesta este o persoana foarte sigura de sine, cu viziune si incredere in ideiile personale.

Visandu-va superior altora deoarece stai in spatele unei catedre. Atentie, mandria peste masura s-ar putea sa va aduca necazuri si orgolii.

2. Catedrala

(ultima actualizare)

Potrivit traditiei romanesti visul catedrala inseamna ca vei trece prin momente dificile, dar vei iesi victorios cu ajutorul si protectia celor dragi.

- Daca ai visat catedrale gigantice, cu cupole ce ti se par ca se ridica pana in cer - cineva din cercul de cunestinte este invidios pe relazizarile tale.
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!