Semnificatia visului Cazma

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Cazma

Ce insemna cand visezi Cazma? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Cazma". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Cazma" :


1. Cazma

(ultima actualizare)

Visul este similar celui in care ne apare lopata, cu mici diferente. Cazmaua simbolizeaza o peroada actuala (sau poate prevesti o perioada viitoare) destul de dificila la locul de munca sau in domeniul afacerilor. Va trebui sa munciti mult pentru a obtine ceea ce va doriti. Alternativ, poate ca va trebui sa va specializati ori sa aduceti o anume imbunatatire la planul actual de actiune, astfel veti obtine o anume recunoastere in societate sau veti castiga mai bine.

Cazma noua

Visand o cazma nou-nouta, nefolosita, insemana ca munca dumneavoastra va da rezultate neasteptate. Poate ca au fost momente in care vi-ati dorit sa renuntati, iar acum ve-ti obtine in sfarsit recunoasterea pe care vi-ati dorit-o dintotdeauna.

Cazma veche

Visand o cazma veche si ruginita este semn de neglijare. Poate ca in ultima vreme ati neglijat o persona draga, slujba sau vre-o alta obligatie nu vi-a permis sa va dedicati mai mult timp familiei sau apropiatilor.

Cumparand o cazma

Cumpararea unei cazmale in vis simbolizeaza nevoia de a stege / elimina pe cineva din viata dumneavoastra. Alternativ, visul arata nevoia de o schimbare din cauza unei frustrari.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!