Semnificatia visului Ceapa

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Ceapa

Ce insemna cand visezi Ceapa? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Ceapa". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Ceapa" :


1. Ceapa

(ultima actualizare)

Este bine cunoscut efectul sau benefic pentru sanatate. Deci, daca visati ca mancati ceapa, inseamna ca veti capata noi forte, care va vor usura munca. In cazul in care plangeti din cauza cepei, in realitate, nu va vor mai da lacrimile din lucruri de nimic.

Daca ati visat ca manancati ceapa fiarta sau cruda veti avea parte de sanatate. Pe de alta parte, daca ati visat ca ceapa este prajita visul face referire la aparitia unui dusman.

Plangand atunci cand curatati ceapa, inseamna ca vei merge la un carnaval sau la o alta petrecere antrenanta.

Ceapa rosie arata anumite aspecte ale vietii dumneavoastra care necesita ingrijire. De asemenea, ceapa rosie simbolizeaza multitudinea de probleme actuale. Alernativ, ceapa rosie din vise poate fi asociata cu stres si tulburari din cauza unor gelozii.

2. Ceapa mancand

Neplaceri din partea rudelor.

3. Ceapa taind

Suparare mare.

4. Ceapa verde

(ultima actualizare)

Ceapa verde in vis, cu frunze, inseamna ca cei jur se incapataneaza sa va puna bete in roate, deoarece va invidiaza si vor sa va lase sa avansati.Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!