Semnificatia visului Ceasca

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Ceasca

Ce insemna cand visezi Ceasca? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Ceasca". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Ceasca" :


1. Ceasca

Din punctul de vedere al psihanalistilor, ceasca este, ca si celelalte vase un simbol sexual feminin (vezi vase). Daca in vis beti dintr-o ceasca, inseamna ca asteptati un eveniment erotic. Daca spargeti o ceasca, veti frange o inima. Ceasca coibita indica faptul ca, momentan, nu mai pareti zdravan si va comportati anormal (vezi, de asemenea, anormal) .

2. Ceasca

Aurita - noroc la carti si la jocuri de noroc - batand din - fericire in dragoste - din plastic - interesele tale sunt in joc - de portelan - intalnire in curand - goala - discutie cu membrii familiei - plina - perioada favorabila din viata - primind in dar - prieteni buni se gandesc la tine - revarsandu - se - esti condus de inima - spaland - oaspeti multi - spargand - cearta cu prietenii - stand pe - vei primi o vizita - sticla - propunere interesanta laserviciu - vazand ca este plina - iubit ul te doreste.

3. Ceasca

Ceasca in dar de vei primi, prietenii si cunascutii te vorbesc de bine de te vei visa band dintr-o ceasca, vei avea noroc in dragoste ceasca suflata cu aur- noroc la jocul de carti.


Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (2)


Filip PuÅŸca din Chisinau, Moldova a scris in

Am visat ca aveam puteri supranaturale si faceam ca ceasca cu cafea sa leviteze in aier,oare ce ar insemna acest lucru?

Ion Marie din Locatie necunoscuta a scris in

AM VISAT O CANA... INSA MI SE SUGERA INAINTE DE A O VISA CA AR FI DIN PORTELAN. O VEDEAM APOI SI NU ERA CE MA ASTEPTAM EU. ERA GROSOLANA SI PAREA DIN CERAMICA. PT O CEASCA DIN CERAMICA ERA ACCEPTABILA, INSA NU ERA OK PT UNA DIN PORTELAN. MA ASTEPTAM SA FIE DIN PORTELAN ALB, FIN, CU PERETI SUBTIRI, EA ERA GRI, CU PERETI GROSI SI IMI ZICEA\"BEA-MA\" DE DOUA ORI. AM REFUZAT. NU IMI PLACEA VOCEA, ERA DE OM NEINSTRUIT, CU TIMBRU MALEFIC,DE PERSOANA GROSIERA,SI IN CEASCA NU VEDEAM CE E, DACA E CEVA. DAR PARCA MI SE CEREA SA INGHIT CEASCA CU TOTUL. SI DE TEAMA AM REFUZAT, IAR APOI IMEDIAT PESTE CORPUL MEU S-A INSTALAT O ENERGIE DE VIBRATIE JOASA CE MI-A ADUS UN MIROS ACRU TIGANESC SI M-AM TREZIT BOLNAVA, CU FATA TUMEFIATA, SI SINUSURILE INFECTATE DIN CARE IESEA ACEA PUTOARE SI BLOCAJ RESPIRATOR PE PARTEA INIMII. M-AM TREZIT ATAT DE OBOSITA SI BUIMACA, CA NICI SA MA IMBRAC PT A MERGE LA ABC NU ERAM IN STARE, AM LUAT CAPOTUL PESTE PIJAMA SI ASA AM IESIT SA IAU TIGARI PT A EXTERMINA INFECTIA DIN SINUSURI. INTRE POMII DE PE DRUM AM INCEPUT SA IMI REVIN, IESEAU EN MALEFICE DIN CAPUL MEU CELE CE S-AU INSTALAT DUPA REFUZUL DE A BEA/ INGHITI CEASCA CU TOTUL. SE PARE CA NU A FOST VIS CI LUCRATURA A INITIATILOR TIGANI IN PLAN ENERGETIC. MA BUCUR CA NU LE-A REUSIT.HA,HA,HA!DAU-AR CREPU\' IN EI TOTI SARANTOCII CE ASPIRA LA FETE DE ROMAN.