Semnificatia visului Celebritate

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Celebritate

Ce insemna cand visezi Celebritate? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Celebritate". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Celebritate" :


1. Celebritate

(ultima actualizare)

In dictionarele de vise moderne, celebritatea in vise prevesteste probleme, necazuri, care, din nefericire, nu ajung la un rezultat pozitiv, desi v-ati bazat pe acest rezultat.

Daca ati visat ca v-ati intalnit cu o celebritate dintr-o greseala si i-ati cerut un autograf inseamna ca veti avea o ascensiune rapida in cariera sau veti ajunge sub patronajul unei persoane bogate si cu influenta.

Visul in care i-ati facut un serviciu important unei celebritati semnifica faptul ca ar trebui sa dati vina pe soarta deoarece nu va puteti ridica la adevaratul potential.

A visa ca aveti intalnire cu o celebritate sugereaza ca in curand veti avea mari realizari.

Conversatia cu o celebritate in vise prevesteste imbunatatirea conditiei materiale.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Mary Nik din Poiana Marului, Brasov a scris in

Buna ziua. Am visat ca sora mea avea in mana un telefon mobil care era dat pe tare (pe speaker) deoarece avea un apel cu Andra Gogan. Nu suntem nici una fanul ei, dar asa ne-a aparut in vis. Andra povestea la telefon cat e de fericita pentru succesul ei, iar eu care eram langa telefon si ascultam conversatia vroiam sa-i spun " felicitari pentru realizari" deoarece sora mea imi spuse ca Andra vorbeste pentru amandoua (adica vb cu mine si cu sora mea).