Semnificatia visului Cer intunecat

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Cer intunecat

Ce insemna cand visezi Cer intunecat? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Cer intunecat". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Cer intunecat" :


1. Cer intunecat

(ultima actualizare)

Adesea, orizontul cerurilor vazute in vise este interpretat ca fiind viitrul apropiat al visatorului. Prin urmare, starea si culoarea acestuia joaca un rol destul de importand in interpretarea aceea ce inseamna acest vis.

Visand un cer negru suntem avertizati cu privire la luarea deciziilpr. In decursul zilelor urmatoare trebuie sa foarte atent, cantariti cu grija deciziile pe care le veti lua pentru ca acestea pot avea un impact asupra dumneavoastra pe o perioada destul de indelungata.

In mod alternativ, un cer innorat cu nori negri poate prevesti si o cearta, un conflict si, eventual chiar miting sau o greva.

Cerul intunecat a fost luminat de corpuri ceresti. Daca luna, soarele sau stelele lumineaza cerul care a fost intunecat, asta inseamna ca, in ciuda perspectivelor sumbre, realitatea nu va fi atat de ispaimantatoare.

O raza de soare iesind dintre nori intunecati prevesteste un sfarsit apropiat, de regula visu face referire la problemele dumneavoastra care vor trece in curand.

Vazand nori negrii care formeaza o furtuna indica adesea emotiile puternice pe care le puteti avea despre o anumita situatie sau persoana. De asemenea, pot sublinia constientizarea problemelor care apar in viata voastra in viitorul apropiat. Fiti precauti in continuare, traiti cat mai pasnic cu ceilalti si faceti modificari daca simtiti ca ati facut o nedreptate.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!