Semnificatia visului China

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului China

Ce insemna cand visezi China? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "China". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "China" :


1. China

(ultima actualizare)

Daca visati ca va uitati la o harta si sunteti cu ochii atintiti pe China, este un semn ca veti fi deranjat de constiinta dumneavoastra deoarece ati fost supus unor actiuni rele sau cuvintele dumneavoastra au fost prea ofensatoare in relatia cu cineva.

Visul in care ati fost intr-o calatorie de afaceri in China sugereaza ca in viitorul apropiat va veti decide sa va implicati intr-o afacere riscanta. Rezultatele acestei aventuri nu vor depinde doar de dumneavoastra, ci in principiu de experienta si de bunul simt al oamenilor pe care ii alegeti sa va fie parteneri.

Un vis in care umblati pe strazilor unor orase din China sau de-a lungul Marelui Zid Chinezesc vesteste noutati importante care le veti afla curand de la prieteni sau pe care le veti citi in presa. Cel mai probabil, vestile vor explica anumite evenimente rezonante in societate care va pot afecta semnificativ cursul afacerilor.

Daca visati ca va utati in China si deveniti cetatean al acestei tari inseamna ca suntet pregatit sa va schimbati locul de munca sau sa ocupati o pozitie de conducere in comanie. Va trebui sa interactionati si sa negociati cu un numar mare de persoane.

Visul in care vedeti un barbat sau o femeie din China prevesteste posibile situatii ciudate. Va trebui sa aveti curajul si imaginatia necesara sa va rezolvati problema onorabil, totusi, daca decideti sa recurgeti la siretlicuri si deceptii, doar veti inrautati circumstantele, iar ceilalti participanti la aceasta neintelegere vor pune vina pe umerii dumneavoastra.

Daca visati ca umblati cu un cetatean din China este un avertisment ca in curand veti avea de-a face cu oameni prefacuti si ipocriti. La inceput nu veti intelege adevaratele intentii ale noilor parteneri, deoarece se prefac a fi prietenosi, placuti si responsabili, dar in anumite situatii complicate va vor demnostra adevarata lor natura.

Insemnatatea Chinei in vise poate fi la fel de versatila ca si in realitate. Motivul este unicitatea fiercarui individ si asocierea personala cu Orientul. De aceea majoritatea dictionarelor de vise au multe idei ce acopera acest subiect.

A visa ca va aflati in China prezice anumite vesti, deoarece aceasta civilizatia si cultura a fost o sursa constanta de stiri pentru intrega lume. Totusi, rezultatele acestor stiri vor depinde de o persoana.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!