Semnificatia visului Cioara

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Cioara

Ce insemna cand visezi Cioara? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Cioara". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Cioara" :


1. Cioara

(ultima actualizare)

Dezamagire, griji financiare - ciugulindu-te - vei fi inselat de o femeie - croncanind - vesti rele, moartea unei rude sau unui prieten - moarta - bani, servicii - pe copaci - adunare de rude - pe creanga - scanteierea unei maini sau a unui picior - pe cruce - moarte apropiata - pierzand - nemultumire - umbland pe jos - piedici mari in afaceri - vazand - vesti de la rude - vazand sarind - afacere terminata repede - zburand - sanatate precara, foamete, moarte - zburand deasupra capului - indignare in familie.

Vedeti si interpretarea visului : Pasare neagra

2. Cioara croncanind

Cineva apropiat se va imbolnavi.

3. Cioara umbland pe jos

Piedici mari in afaceri.

4. Cioara zburand

Sanatatea isi este precara.

5. Fecioara

Mare fericire - ca esti - perioada de naivitati - mergand - vizita placuta - moarta - complicatii neplacute le serviciu - plimbandu - se - discutii placute, calatorie - relatii cu o - norocul tau iti va zambi - vazand - companie placuta, insotire, buna.

6. Fecioara

Daca vezi in vis, vei avea prte de casatorie fericita, sau insotitori placuti, intr-o discutie sau calatorie.

7. Fecioara Maria maica Domnului

(ultima actualizare)

Feciaora Maria este un simbol in vise ce are semnificatii diferite, acestea sunt bazate pe propriile traditii si credinte religioase. Pentru catolici, membri ai bisericilor ortodoxe, si chiar unele secte protestante, Fecioara Maria este mama lui Dumnezeu, una dintre cele mai importante figuri religioase si un mijloc de legatura a tuturor harurilor.

Pentru altii Fecioara Maria este zeita mama, echivalent cu Isis a egiptenilor.

Fecioara Maria este un simbol al capacitatii de a continua sa de a va realizati dorintele, ambitiile si idealurile. In povestea biblica, ea da nastere idealului suprem, Isus, dar biblia nu este istorie , deci trebuie sa ne uitam la semnificatie intr-un alt mod. Ni se spune ca Dumnezeu vorbeste omului prin vise, si avem tot dreptul sa cautam un sens mai profund al acestora. Tratati visul ca pe un cadou si veti incepe sa acceptati posibilitatea de a va realiza fiecare dorinta - acesta este planul lui Dumnezeu.

In cazul in care Maica Domnului (Fecioara Maria) va transmite un mesaj in vis, acest mesaj este cel mai probabil un mesaj ce vine de la aspectul vostru spiritual sau mistic si ar trebui tratat cu crezare.

Daca Fecioara Maria te-a rugat sa faci ceva, nu uita cererea ei, chiar daca aceasta este soar in vis, defapt inseama foarte multe in viata reala.Afisare de la 1 la 7 din : 7 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!