Semnificatia visului Ciocan

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Ciocan

Ce insemna cand visezi Ciocan? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Ciocan". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Ciocan" :


1. Ciocan

Daca o femeie viseaza ca foloseste un ciocan va gasi viata mai usoara Daca un barbat viseaza ca foloseste un ciocan inseamna ca trebuie sa fie atent la accidente.

2. Ciocan

Imprudenta, prevestire rea, ucidere - batand cu - spor in afaceri, casnicie fericita - clopot batut cu - probleme si griji - care cade - lovitura neasteptata - de fier - persoana rea, soacra cicalitoare - de lemn - esti sensibil si instabil, trebuie sa te calmezi, atentie la imprudente - de metal - faci greseli la serviciu - lucrand cu - te vei ridica prin tine insuti - purtand - afaceri cu profit dupa truda - tarand - faci ceva cu greutate.

3. Ciocan batand

Casnicie linistita si spor in afaceri.

4. Ciocanitoare

(ultima actualizare)

De regula, visarea unei ciocanitori prevesteste o anume ocazie prin care va puteti arata intelepciunea si priceprea pentru a rezolva o problema sau pentru a duce la bun sfasit un plan.

Pe de alta parte, daca este sa luam in considerare vechile interpretari transmise prin bunicii nostri, ciocanitoarea este semn de pierdere, probleme financiare si vremuri grele. Mai concret, o de pierdere de bani.

Tinand in mana o ciocanitoare

Daca ati avut un vis in care tineati in mana o ciocanitoare este semn ca in ultima vreme simtiti ca ar trebui sa va schimbati atitudinea si sa aratati lumii mai multa bunatate.

Capturand o ciocanitoare

Visul in care prindeti o ciocanitoare indica dorinta de a va concentra mai mult pe ceea ce faceti, mai mult pe dumneavoastra. Vreti sa deveniti cei mai buni din domeniul dumneavoastra de activitate, dar , parca cumva, va lasati mereu distasi.

Privind si admirand o ciocanitoare

Daca in vis vi-a placut sa privit acea ciocanitoare , atunci visul indica un moment placut alaturi de un membru al familiei, o ruda sau un prieten. Desi, poate ca in trecuit v-ati sitit sufocat de catre acea persoana, de data aceasta veti stabili o conexiune noua si proaspata, si astfel va veti bucura amandoi de companie.Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!