Semnificatia visului Ciorapi

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Ciorapi

Ce insemna cand visezi Ciorapi? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Ciorapi". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Ciorapi" :


1. Ciorapi

(ultima actualizare)

Ciorapii imbraca piciorul (vezi picior). Pentru unii psihanalisti ciorapii simbolizeaza un eveniment sexual, o dorinta pe care nevroticii si-o reprima in realitate. Dupa parerea nostra, ciorapii ca si pantofii (vezi pantof), simbolizeaza avansarea pe drumul vietii. Deci, daca visati ca purtati ciorapi noi , puteti privi increzator in viitor. Daca ciorapii au o gaura ar trebui sa fie tesuti imediat (vezi a tese). Acesta gaura echivaleaza cu o slabiciune de caracter sau o decizie gresita, pe care ati putea sa o luati, deci este un avertisment al subconstientului, de a va da seama la timp de o actiune gresita. Daca cineva danseaza in ciorapi, inseamna ca vrea sa va duca de nas sau sa va faca un rau.

2. Ciorapi

(ultima actualizare)

Daca visezi ca repari gaurile din ciorapi inseamna ca vei munci mult si vei avea succes dar nu si bani Daca visezi ca iti pui ciorapi inseamna ca vei intra intr-o aventura care se va dovedi profitabila Daca visezi ca atarni ciorapi de Craciun inseamna ca vei avea multi prieteni dar bani putini .

Vezi si visul sosete


3. Ciorapi cumparand

Vei primi o rasplata neasteptata.

4. Ciorapi incaltand

Liniste si zile senine.


Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!