Semnificatia visului Cirese

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Cirese

Ce insemna cand visezi Cirese? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Cirese". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Cirese" :


1. Cirese

(ultima actualizare)

Ciresele simbolizeaza norocul, dulceata, autenticitatea si onestitatea.

Ciresele proaspete prevestesc vesti bune, bunastare si implinirea dorintelor. Totusi, multe cirese la un loc indica, de asemenea, ispita si exces de ingaduinta.

Visand un cires inflorit este semn de dragoste. In urand te vei indragosti, dar aceasta dragoste va avea succes doar daca esti dispus sa ai rabdare (vezi: cires inflorit ).

Visand un bol sau un castron plin cu cirese sugereaza faptul ca nu ar trebui sa luati viata atat de in serios. Luati-o mai usor si bucurati-va de ceea ce va ofera viata.

Exista cazuri in care visele legate de cirese nu sunt tocmai placute. Unul dintre aceste ar putea fi visul in care mancati ciresele cu tot cu codita si samburi sau in care mancati doar samburii cireselor. Daca ati avut asemenea vis, inseamna ca organismul dumneavoastra va avertizeaza ca ati putea suferi de o indigestie, poate ca ati mancat prea mult inainte de culcare. Alternativ, visul ne poate avertiza ca este posibil ca lucrurile sa nu decurga la fel de bine ca inainte.

Ciresele uscate prezic esec, pierderea sperantei si pierderea sentimentelor care ar putea duce si la despartirea sau racirea relatiilor cu partenerul.

Ciresele prea coapte pot sugera promisiuni false care duc la destabilizarea relatiilor. Iubitul/a iti poate face promisiuni mari, dar sunt sanse mici sa se indeplineasca asemenea promisiuni.

Cireasa din varful tortului sau de pe un alt desert indica auto-ingaduinta. Poate sugera si o bucurie auto impusa, vrei mai mult pentru a te simti mai bine.

Placinta cu cirese este asociata, din punct de vedere psihologic, cu pierderea puritatii sexuale. Sar putea sa fiti tentat/a de o iubire interzisa.

Plantarea ciresilor in vise, indica prosperitate materiala si o schimbare fericita.

Ciresele putrede, mucegaite sau stricate prezic supararea si lacrimile. Familia, persoana iubita sau cineva foarte apropiat te pate dezamagi prin afi neloiali sau necredinciosi. Vestile proaste va vor tulbura.

Din carti vechi de interpretarea viselor:

Cirese - dragoste si fericire.

  • albe mancand - intristare
  • acre - nestatornicie
  • culegand - fericire, noroc
  • mancand - zile senine
  • mancand din cele dulci - bucurie, fericire
  • mancand din cele rosii - implinirea dorintei
  • tarta cu - mici castiguri banesti
  • vedem in pom - noroc, izbanda, bucurie si succese in afaceri.Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (2)


Diana Diana din Locatie necunoscuta a scris in

Fericire in sf:x bucuriee :x

Teodora Popescu din Locatie necunoscuta a scris in

A-m visat ca cineva mi-a pus ciresele in poala, dar jumatate a-u fost stricate si un mar.