Semnificatia visului Ciulin

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Ciulin

Ce insemna cand visezi Ciulin? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Ciulin". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Ciulin" :


1. Ciulin

(ultima actualizare)

Ciulinul este considerat, in general, ca fiind neprietenos, dezagreabil la contact si folosit ca hrana pentru pentru magari. Asemenea tuturor plantelor cu tepi, este un simbol al apararii periferice, al protejarii inimii impotriva atacurilor periculoase din exterior.

In traditia chineza, ciulinul este considerat drept un intaritor capabil sa confere viata lunga, probabil in virtutea supravietuirii nelimitate a plantei dupa ce se usuca.

Se pare ca ciulinul in vise simbolizeaza un anumit disconfort in viata de zi cu zi. Visul indica difcultati minore. Alternativ, visul mai poate sugera sfidarea si setea de razbunare.

A visa ciulini poate sugera modul de a atrage atentia asupra calitatilor dumneavoastra sau ale celor din jur. Ciulinii in vise pot reprezenta o sfidare spirituala in fata unor circumstante pe care le respingeti din punct de vedere fizic.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!