Semnificatia visului Ciuperci

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Ciuperci

Ce insemna cand visezi Ciuperci? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Ciuperci". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Ciuperci" :


1. Ciuperci

(ultima actualizare)

Ciupercile pot avea multiple semnificatii si pot insemna lucruri diferite. Inca din copilarie oamenii asociaza ciupercile cu intoxicatii alimentare. Prin urmare, majoritatea cred ca aparitia ciupercilor in vise sunt semne de esec, probleme si boli.

Multe carti de interpretarea viselor talmacesc in mod diferit culegerea ciupercilor, dar in cele mai multe cazuri concluzia sau opinia finala a autorilor este aceeasi.

Potrivit cartii lui Miller, ciupercile reprezinta dorinta omului de a creste activele monetare proprii si dorinta de imbogatire imediata sau cat mai curand posibil. Astfel de ambitii pot duce la conflicte cu autoritatile, precum si la inselaciuni.

Visele in care gustati diferite specii ciuperci indica un semn de umilire constanta si iubire neimpartasita cu persoana aleasa. Pentru o fata / femeie, un astfel de vis inseamna ca ea va cauta satisfacerea dorintelor si placerilor proprii prin actiuni necaracteristice ei. Aceasta ar trebui sa acorde o atentie deosebita la comportamentul neglijat fata de bunuri si / sau acumularea de fonduri.

Un vis plin de ciuperci otravitoare inseamna ca, in acest moment nu puteti avea o viata linistita, pentru ca foarte aproape de dumneavoastra este o persoana care va vrea raul.

Ciupercile pot creste oriunde, pe orice, in orice conditii si in orice climat. In cazul in care aceste au aparut subit in visul dumneavoastra sau v-au fost inmanate drept cadou, acest lucru poate indica unele schimbari interesante in viitorul apropiat.

Daca ati visat ca in timp ce le mancati, ciupercile cresc si vi se multiplica in gura inseamna crestere si expansiune a subconstientului. Aveti tendinta sa pastrati sentimente in interior si trebuie sa gasiti o modalitate pentru a le exprima intr-un mod productiv, inainte ca acestea sa scape de sub control.

Culegerea sau strangerea ciupercilor, ca si cunoscator in domeniu, inseamna cunoastrea slabiciunilor proprii dar si pe cele ale oamenilor ce va inconjoara si obtinera de beneficii si avantaje din acest lucru.

Ciupercile uriase sunt asociate cu intelepciunea. Aceste prevestesc faptul ca intelepciunea dumneavoastra va fi apreciata in mod corespunzator.

Ciupercile curate si frumose rerezinta un stil de viata elegant si delicat.

Ciupercile albe pot sugera satisfactie, extaz sau intelegere.

2. Ciuperci culegand

Te vei imbolnavi.

3. Ciuperci hribi

(ultima actualizare)

Visele care implica colectarea de hribi sau alte ciuperci inseamna in general lucruri pozitive. Potrivit majoritatii traditiilor din lume visele cu privire la ciuperci indica dorinte dezlantuite care uneori sunt dificil de controlat si, ca urmare, acestea pot conduce si la consecinte dezastruase.

Visand ca ati mancat hribi otraviti, inseamna ca in realitate veti avea parte de o poveste de dragoste cu iz rusinos, ceea ce poate duce la umilire.

Daca in visul dumneavoastra culegeti hribi si alte ciuperci dintr-o padure, acest vis prevesteste o curatare. Daca sunteti in cautarea ciupercilor si ochii va raman atintiti doar asupra hribilor, inseamna ca in curand veti unele bucurii si evenimente placute.

Pentru a afla o semnificatie cat mai detaliata a visului dumneavoastra va recomandam sa vedeti si semnificatia completa a visului: CiuperciAfisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (5)


Parvu Kostel din Locatie necunoscuta a scris in

Super

Mihaela Andriescu din Locatie necunoscuta a scris in

Eu am visat ca eram in padure si culegeam ciuperci...

Csmin Dulcyc din Drobeta-Turnu Severin, Mehedinti, Romania a scris in

Am visat ca culeg si cam ma doare spatele

Mariana Simtea din Municipiul Bucuresti, Bucuresti a scris in

Ma puteti ajuta despre un vis. Am visat ca îmi crescuse nu covoras de ciupercute foarte foarte mici si foarte multe .abia iesise si erau nedezvoltate. Nu le-am atins. De cate ori visez ceva,senzatia in vis îmi prezice de bine sau rau. Ei bine in acest vis senzatia mea a fost pozitiv si în somn ma dus gândul la castiguri. Îmi puteti spune cam ce ar însemna?

Andreea Ionescu din Timisoara, Romania a scris in

Buna Mariana, sentimentul tau de pozitiv este unul potrivit, doarece visarea cipercilor in curs de crestere (chiar daca sunt mici) indica intelepciune sau beneficii neasteptate. Daca le si culegeai era clar ca visul tau prevestea un pofit (posibil banesc). Sper ca te ajuta.