Semnificatia visului Cizmar pantofar

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Cizmar pantofar

Ce insemna cand visezi Cizmar pantofar? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Cizmar pantofar". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Cizmar pantofar" :


1. Cizmar pantofar

(ultima actualizare)

Semnificatia visului cizmar / pantofar este cunoscuta inca din cele mai vechi timpuri avand efecte pozitive asupra celui care viseaza.
In traditia romaneasca se spune ca daca visezi cizmar inseamna ca inchei afaceri profitabile, esti ager in ceea ce priveste comertul, comunicarea, vanzarea.
De asemenea in functie de varsta celui ce viseaza pantofar / cizmar, daca acesta este trecut de varsta tineretii, pantofarul, uneori, doreste sa sublinieze in vis, de asemenea, o slabiciune care trebuie absolut reparata.  
- Daca in vis vezi cizmarul / pantofarul ciocanind - veste de moarte , a unui apropiat sau a unei rude.
- Daca in vis lucrezi alaturi de un cizmar / pantofar sau daca esti invitat de catre cizmar sa i te alaturi - ajutorul unui prieten te va ajuta sa iti croiesti drumul catre succes.
- Daca o femeie viseaza ca sotul ei sau amantul ei este cizmar / pantofar - buna capacitate de concentrare, dorinte indeplinite.Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!