Semnificatia visului Clasa

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Clasa

Ce insemna cand visezi Clasa? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Clasa". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Clasa" :


1. Clasa

(ultima actualizare)

Daca visati ca sunteti intr-o clasa cu elevi sugereaza faptul ca sunteti in cautare de relatii sociale, de colaborare. Totodata este vorba de necesitatea de a acumula noi cunostinte, inseamna ca aveti de invatat o lectie de viata importanta.

Visul in care cautati o sala de clasa semnifica faptul ca aveti dorinta de a va imbogati cunostintele.

Daca visati ca sala de clasa este in are liber indica nevoia de a invata sa fiti mai liberi si mai deschisi. Trebuie sa invatati sa va adaptati in orice situatie.

2. Coleg de clasa

(ultima actualizare)

Visul in care apare un actual coleg de clasa sugereaza aspecte din propria dumneavoastra personalitate. Uitati-va la cine este acel coleg si cautati semnale ale personalitatii pe care vi le doriti pentru dumneavoastra sau de care vreti sa scapati.

Daca visati despre fostul coleg de clasa inseamna ca ar trebui sa refaceti anumite legaturi cu acest coleg. Ati avut de invatat din relatia cu aceasta persoana, iar aceste invataturi va vor ajuta in anumite aspecte ale vietii.

A visa despre un coleg de care va amintiti din scoala inseamna un aspect al personalitatii dumneavoastra bazat pe cele mai sincere sentimente sau amintiri despre acea persoana. Intrebati-va ce calitati au iesit in evidenta la acest coleg si cautati cum puteti sa aplicati acea calitate in relatiile curente sau in situatiile din viata.

Visul in care apare un coleg de clasa pe care nu il recunoasteti simbolizeaza anumite aspecte ale personalitatii dumneavoastra care sunt expuse la aceleasi ingrijorari sau anxietati ca si dumneavoastra. Un anumit tip de gandire ar putea fi remarcata atunci cand va confruntati cu o problema. Actiunile colegului de clasa, cuvintele, imbracamintea, culoarea pielii sau aparenta fizica pot aduce noi informatii in legatura cu deslusirea visului.
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Subiect similar pe forum:


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!