Semnificatia visului Cocean / stiulete de porumb

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Cocean / stiulete de porumb

Ce insemna cand visezi Cocean / stiulete de porumb? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Cocean / stiulete de porumb". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Cocean / stiulete de porumb" :


1. Cocean / stiulete de porumb

(ultima actualizare)

In limba romana termenul de cocean este folosit pentru stiultetele de pe care au fost indepartate boabele de porumb si pentru tulpina porumbului. In ambele sensuri visul poatea avea atat semnificatii pozitive cat si negative.

Visarea unui cocean de porumb (in cazul tulpinii) reprezinta nevoia de revigorarea sau revitalizare. In ultima perioada aveti tendinta sa traiti din amintiri si asta numai datorita faptului ca va simtiti subevaluat sau neapreciat.

In general, porumbul simbolizeaza prosperitatea, norocul si fericirea, iar un stiulete cu boabe de porumb pe el poate face referire la posibilitatile intelectuale, maturitatea psihica sau un nivel ridicat de cunostinte.

Din punct de vederea psihologic, stiuletele este simbolul oganului sexual mascululin. De asemenea, acesta poate reprezenta prosperitatea si anumite resurese materiale.

Pentru o interpretare detaliata va rugam sa consultati semnificatia visului Porumb
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!