Semnificatia visului Concediat

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Concediat

Ce insemna cand visezi Concediat? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Concediat". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Concediat" :


1. Concediat

(ultima actualizare)

A visa ca sunteti concediat reprezinta sentimente de respingere, de a fi lasat deoparte sau de a fi nedorit. Visul mai poate reprezenta sentimente de neputinta, de a fi incapabil sa faceti ceva. Simtiti ca nu mai contati in relatia curenta.

A fi concediat in vise sugereaza supararea pe care o aveti fata de cineva pentru lipsa de incredere sau pentru o greseala pe care a facut-o. Alternativ, visul poate indica faptul ca doriti sa inchiati o relatie sau o situatie din viata de zi cu zi.

Vazand alti colegi de munca fiind concediati inseamna ca veti experimenta un conflict de interese intre ceea ce vreti si ceea ce au nevoie alte persoane din viata dumneavoastra.

Daca in vis dumneavoastra concediati pe cineva inseamna ca trebuie sa taiati / rupeti legaturile cu anumite persoane care nu au interese comune cu cele ale dumneavoastra. Cineva pe care pana acum l-ati crezut prietenul dumneavoastra poate fi defapt cel care va pune bete in roate.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!