Semnificatia visului Conflict

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Conflict

Ce insemna cand visezi Conflict? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Conflict". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Conflict" :


1. Conflict

(ultima actualizare)

Conflictele fac parte din viata noastra, iar visele reflecta acest lucru si este normal ca situatiile conflictuale sa apara in acestea. In continuare va vom prezenta cele mai comune vise legate de conflicte.

Conflict cu un prieten

Visul in care experimentam o cearta, un dezacord sau orice tip de conflict cu un prieten bun din viata reala nu este un semn bun. Acesta fiind asociat pierderilor si al tristetilor. In general, tipul acesta de vise prevesteste si dificultati financiare, pierderea bunurilor sau un eveniment destul de tragic care va va lasa epuiza fizic si emotional.

Conflict cu un necunoscut

Faptul ca in vis v-ati aflat intr-un conflict cu o persoana necunoscuta nu este un semn tocmai rau. Visul simbolizeaza inceperea unei noi activitati sau a unuei noi aventuri. Mai mult, daca conflictul cu acea persoana necunoscuta se transfoma intr-unul iritant, acesta reflecta batai de cap, dificultati sau un mod gresit in abordarea noului proiect.

Conflict intre femei

Daca ati avut un vis despre un conflict intre doua sau mai multe femei este semn ca anumite persoane (posibil un grup) actioneaza impotriva dumneavoastra. De asemenea, visul prevesteste faptul ca veti fi tinta unor barfe si zvonuri false.

Conflict intre barbati 

Visand un conflict intre doi sau mai multi barbati este semnul unor sentimente de gelozie. De asemenea, visul in care sunteti martor conflictului denota gelozie din partea altor persoane din cauza privilegilor sau a tratamentului special care vi se acorda.

Participarea la un conflict amplu

Visul despre participarea dumneavoastra la o cearta sau un conflict mai amplu este, de regula, un semn al unor nevoi intr-o perioada dificila. Este posibil sa intampinati dificultati neasteptate si din acest motiv va trebui sa cereti ajutorul unor prieteni pentru a putea depasi aceste dificultati.

Pe de alta parte, daca participati activ la acest conflict si incercati sa fiti de partea cuiva, ar putea insemna participarea dumneavoastra la un asemenea conflict din viata reala. Adesea, un astfel de vis are legatura cu locul de munca.

Conflict intre soti

Un asemenea vis indica faptul ca va lipseste tandretea din partea partenerului si ca s-au acumulat destul de multe emotii negative. De asemenea, visul denota noi tensiuni care vor degenera in certuri.

Rezolvarea unui conflict

Visul in care incercati sa rezolvati un conflict reflecta traume emotionale, obiceiuri proaste si probleme din viata reala pe care doriti sa le rezolvati.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!