Semnificatia visului Copil murdar

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Copil murdar

Ce insemna cand visezi Copil murdar? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Copil murdar". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Copil murdar" :


1. Copil murdar

(ultima actualizare)

Copilul murdar din vise scoate la iveala sentimentul modificat al realitatii si, prin urmare, poate fi un mijloc de a scapa de responsabilitatile si problemele care pot fi ascociate cu casa. Poate incercati sa rezolvati sau sa gasiti adevarul intr-o problema ingrijoratoare. De asemenea, visul exprima deprimare si situatii in care va simtiti vulnerabil sau neajutorat.

Analiza detaliata a visului

Copilul din acest vis face referire la aspectele dumneavoastra proeminente sau dezvoltate cand traiati in orasul sau comuna natala. Va agatati de trecut si va simtiti amortit intr-o anumita perioada a vietii. Visul sugereaza anxitetea si frica pe care o traiti, ca urmare a unei vinovatii sau nelegiuiri.

Mizeria de pe copil (in special daca este plin de excremente) este, din pacate, un semnal de avertizare cu privire la atitudinea dumneavoastra care a depasit multe limite. Poate ca va simtiti sufocat/a de relatie. De asemena, visul indica lipsa de control si temeri. Nu petreceti suficient timp cu o persoana din viata dumneavoastra.

Interpretare din punct de vedere psihologic

Sigmund Freud identifica visul unui copil in noroi cu zelul subconstient al unei persoane care doarme pentru experimente sexuale. Poate ca astfel de vise sunt cauzate de faptul ca partenerul intim nu prezinta suficient interes cu privire la relatiile intime, sau opus - este prea activ.

Uneori, un copil murdar vazut intr-un vis reflecta starea interna a visatorului, nesiguranta, lipsa de experienta, frica si lipsa de aparare.

Pentru femeile care viseaza bebelusi murdari sau mizerabili, Antonio Meneghetti recomanda mai multa incredere in partenerul de viata. Poate ca visatoarea a avut o experienta negativa in trecut cu sexul opus si din acest motiv ii este dificil sa aibe din nou incredere.

Interpretare pozitiva

In functie de contextul visului si starea creata de acesta, copilul murdar poate fi si un indiciu pentru veselie, distaractie si bucurii copilaresti. De ex.: un copil murdar din cap pana in picioare sarind si topaind intr-o balta.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Subiect similar pe forum:


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!