Semnificatia visului Corcoduse sau prune

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Corcoduse sau prune

Ce insemna cand visezi Corcoduse sau prune? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Corcoduse sau prune". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Corcoduse sau prune" :


1. Corcoduse sau prune

(ultima actualizare)

Exista o multime de variatii ale viselor legate de corcoduse / prune si aici puteti gasi unele dintre ele si explicatiile acestora.

Corcodusele (prune) verzi in vise simbolizeaza o anumita doza (in funtie de cate au aparut) de disconfort in relatia cu partenerul sau familia dumneavostra. Insa , daca prunele sau corcodusele sunt verzi si se afla in copac, visul este unul benefic si simbolizeaza o situatie favorabila in familia dumneavoastra.

Visul in care aceste sunt coapte face referire la momente de bucurie si fericire alaturi de prieteni. De asemenea, visul prevesteste clipe de relaxare si divertisment comun.

Culegand prune sa corcoduse din copac pentru a le manca, simbolizeaza dorinte implinite dar, la final, veti realiza emotiile pozitive nu sunt atat de multe pe cat v-ati asteptat.

Mancand aceste fructe dulci si frumoase, simbolizeaza o statisfactie aparte in relatia intima cu partenerul dumneavoastra. Cele cu gust acru, amar sau orice alt gust neplacut indica frici respinse. Nu vor exista motive de ingrijorare daca va exista comunicare cu partenerul. Este posibil ca ideile dumneavoasta despre cum sa va inbunatatiti viata intima sa fie acceptate si satisfacatoare. Trebuie sa aveti incredere in propriul sine si sa va dezvoltati dandurile.

Copacul (prunul sau corcodusul) fara frunze sau uscat complet este un semn al subestimarii. Nivelul dumneavoastra de incredere in sine este foarte scazut. Aveti abilitatile necesare, trebuie doar sa priviti inainte si sa credeti in reusita.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!