Semnificatia visului Cort

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Cort

Ce insemna cand visezi Cort? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Cort". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Cort" :


1. Cort

Consideram cortul pe care il ridicam in vis ca fiind casa noastra. Prin intermediul acestui vis, subconstientul ne sugereaza ca in viitor sa traim tinand seama de natura. Cortul este acoperisul de deasupra capului si ne indeamna ca, in realitate, sa avem o gandire mai simpla (vezi, de asemenea, acoperis, casa) .

2. Cort

Daca visezi ca esti intr-un cort inseamna ca vei avea conditii sociale si financiare mai bune Daca visezi ca respectivul cort este daramat de furtuna inseamna ca trebuie sa ai grija la accidente .

3. Cort

Serviciu nesigur - avand - deziluzii - in fata lui - suparare - in interiorul lui - protectie benefica - nu putem intra in - faliment - odihnindu - ne la tarmul mari sau la munte - atentie la actiunile intreprinse.

4. Cortina

(ultima actualizare)

Visul in care va aflati in spatele cortinei trebuie sa va ganditi bine ce mai exista in spatele cortinei. Adesea cortina este o viziune despre incertitudine si precautie.

Atunci cand visati ca ridicati cortina si persoane incep sa vina intr-un numar mare inseamna ca gandurile dumneavoastra fie sunt intr-un punct mort, fie ati dat de anumite probleme filozofice care nu sunt usor de rezolvat.Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!