Semnificatia visului Craciunita (floare)

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Craciunita (floare)

Ce insemna cand visezi Craciunita (floare)? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Craciunita (floare)". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Craciunita (floare)" :


1. Craciunita (floare)

(ultima actualizare)

Craciunita sau Poinsettia, este o specie de planta din familia Euphorbiaceae, originara din Mexic si America Centrala, craciunita a fost descrisa pentru prima data de europeni in 1834. (sursa: wikipedia ).
In vis, florile apar mai des femeilor decat barbatilor, deoarece plantele si florile au o simbolistica mai speciala pentru ele.

Visarea craciunitei (cunoscuta si sub numele de Stea de Craciun) este insotita de multiple semnificatii, dar de cele mai multe ori simbolizeaza fericire, bucurie si pasiune.

In continuare va prezentam cele mai comune vise despre craciunite:

Cumparand o craciunita

Visul in care dumneavoastra cumpati o craciunita, inseamna ca ar trebui sa dedicati mai mult timp familiei. Poate ca este un semn ascupa faptului ca in ultima vreme vi-ati cam neglijat familia, trebuie sa va ganditi serios la relatiile dumneavoastra cu familia, ei sunt cele mai importante persoane din viata dumneavoastra!

Oferind sau daruind cuiva o craciunita

Visul in care ati oferit cuiva o craciunita scoate in evidenta bunatatea si generozitatea dumneavoastra. Sunteti o persoana se va gandi mereu la altii si care este gata oricand sa se sacrifice. Poate ca menirea dumneavoastra in viata este sa va altaturati unei organizatii umanitare, in acest mod vi-ati putea indeplinii misiunea vietii , si anume, de a-i ajuta pe cei nevoiasi.

Vanzarea sau comercializarea de craciunite

Daca ati visat ca ati vandut cuiva o craciunita, inseamna ca in curand veti aduce fericire in viata unui strain. De asemenea, visul poate face referile la impresia buna lasata de actiunile dumneavoastra.

Furtul

Visul in care ati furat o craciunita, poate simboliza faptul ca va simtiti jenat. Cel mai important este ca mai intati sa ascultati, nu incercati sa vorbiti despre lucruri pe care nu le intelegeti deoarece puteti spune ceva prostesc.

Craciunita de alta culoare

Visul in care craciunita nu este rosie, ci alta culoare, inseamna ca va implicati in treburile personale ale altor persoane atunci cand nu ar trebui sa faceti asta.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!