Semnificatia visului Craniu

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Craniu

Ce insemna cand visezi Craniu? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Craniu". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Craniu" :


1. Craniu

(ultima actualizare)

Craniul vazut in vise reprezinta viata si moartea. Acesta poate indica faptul ca trebuie sa construim zone in viata si sa le crestem. Daca in vis i-ati vorbit unui craniu, este posibil sa fiti nevoit sa intrati in legatura cu uni membri ai familiei cu care nu v-ati intalnit de ceva timp.

Visandu-va propriul craniu arata faptul ca sunteti constient de modul in care viata va este organizata si de ceea ce se intampla cu dumneavoastra in acel moment.

Un craniu care va vorbeste sugereaza ca anumite aspecte suprimate sau repinse incep sa iasa la suprafata. Aceste aspecte nu vor mai fi negate si trebuie tratate la nivel de constient.

Un craniu mare care incearca sa va inghita arata ca sunteti consumat literalmente de un pericol.Permiteti raului sa puna stapanire pe viata dumneavoastra.

2. Craniu

(vezi si schelet) A visa cranii este semn ca vei avea succes in activitati neobisnuite.

3. Craniu de cristal

(ultima actualizare)

Vazand sau gasind un craniu de crisatal in visul dumneavoastra reprezinta acel ceva pe care nu il intelegeti pe deplin.

Visandu-va craniul transformandu-se intr-unul de crisatal sugereaza faptul ca simtiti ca altii va pot citi gandurile sau pot vedea prin dumneavoastra. Poate ca aveti ceva de ascuns. Alternativ, visul simbolizeaza reflectia, intelegerea, intuitia si puterile mentale. Trebuie sa priviti situatia din trecut, prezent si viitor.Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!