Semnificatia visului Cuc

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Cuc

Ce insemna cand visezi Cuc? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Cuc". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Cuc" :


1. Cuc

(ultima actualizare)

Simbolistica pasarilor in vise este extem de puternica si cateodata destul de deprimanta, in cazul cucului poate indica o lipsa de curaj sau de libertate.

Chemarea sau sunetul cucului in vis simbolizeaza desfasurarea unui eveniment care va poate servi drept semnal de protectie pentru a nu fi luat prin surprindere. Cantecul cucului ar trebui sa va puna in garda si sa va detrmine sa va pregatiti pentru un eveniment deosebit de semnificativ.... mai bine sa fiti pregatiti pentru o soarta negativa decat sa fiti luat prin surpindere.

O singura pasare (cuc), inseamna singuratate. De asemeana, in mai multe culturi "un cuc" in vis este vestitorul bolilor si al problemelor legate de familie.

Visand ca cineva incearca sa prinda un cuc sau ca dumneavoastra incercati, inseamna ca va veti confrunta cu un dusman. Pe de alta parte, daca dumneavoastra ati prins cucul, inseamna ca in curand unul dintre obiectivele dumneavoastra din viata se va materializa.

Un cuc care sta pe oua indica nemultumire legata de statutul social. Poate ca exista considerente serioase fata de diferenta uriasa dintre ambitie si viata reala.

Interpretari culese din popor

In general, lipsa de intelegere in casnicie, gelozie, prevestire de moarte.

  • Cuc cazand din copac - barfe, clevetire, intristare, mare necaz, moarte
  • Cuc batand din aripi - criza conjugala bazata pe gelozie
  • Cuc zburand de fica - onoare.

2. Cuc cantand

Prevestire de moarte.


Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!