Semnificatia visului Cui

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4622 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Cui

Ce insemna cand visezi Cui? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Cui". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Cui" :


1. Cui

intr-o anumita masura este vorba de paleativul care trebuie sa ne elibereze dintr-o situatie neclara. Pentru vechii talmacitori egipteni de vise, cuiul prevesteste indeplinirea unei sperante. Batutul in cuie reprezinta insusirea unui anumit punct de vedere, care ne asigura stabilitatea. Cuiele strambe indica drumurile intortochiate, pe care mergem pentru a ne atinge un scop care pare intotdeauna usor de atins (vezi, de asemenea, ciocan).

2. Cui batand

Calatorie apropiata dar fara folos.

3. Cuib

Daca in vis gasiti un cuib de pasari locuit, puteti spera intr-o viata de familie fericita sau va puteti intemeia propriul camin. Cuibul gol simbolizeaza singuratatea. In cazul in care cuibul este distrus, s-ar putea ca un om la care tineti sa va intoarca spatele. Daca dumneavoastra distrugeti cuibul, inseamna ca dati la spate toate conventiile si vreti sa va despartiti de anturajul frecventat pana in acel moment (vezi, de asemnea, pasare) .

4. Cuib

De vei visa ca descoperi un cuib de pasare, semn foarte bun este, vei avea noroc si castig cuib gol de vei gasi, paguba vei avea, aguba si suparari cuib cu pui de vei visa, niste bube iti vor iesi pe corp.

5. Cuier

- De vei visa un cuier frumos ondulat din lemn - tanjesti dupa ceva anume, dorinte neimplinite.

6. A scuipa

A scuipa in vise inseamna un ascpect al dumneavoastra de care trebuie sa va scapati, acesta reprezentand furia, dispretul, ciuda. Alternativ, visul implica faptul ca aveti ceva ce trebuie sa spuneti, sa va eliberati, sa "scuipati".

Daca visati ca cineva scuipa pe dumneavoastra inseamna ca va simtiti vinovat sau nevrednic. S-ar putea sa va simtiti nerespectat intr-o anumita parte din viata dumneavoastra. Alternativ, visul poate indica faptul ca aveti o agenda ascunsa si va temeti ca ceilalti o cunosc.

7. Barza in cuib sau pe camp

Pregateste-te de nunta sau botez.

8. Biscuiti

- Daca visezi ca mananci biscuiti in pat este semn ca vei avea certuri cu membrii familiei tale.
- Daca visezi ca cineva pregateste biscuiti vei castiga bani dar o sa ai parte si de multa distractie.

9. Carlige de pescuit

Carligul de pescuit este, poate, cea mai importanta parte a echipamentului de pescuit. Exista diverse interpretari ale acelor de pescui, in continuare va vom explica semnificatia acestora.

Visarea acelor de pescuit inseamna ca veti avea oportunitati de a va crea o averea si un bun renume, asta doar daca veti sti sa profitati de ele. Alternativ, carligele de pescuit pot reprezenta o ideee sau un concept care este folosit pentru a atrage pe altcineva.

In mod negativ, carligul de pescuit poate reflecta testatea sau experimentarea manipulativa. Poate ca exista cineva care incearca sa va ademeneasca cu o idee, o propunere sau o oportunitate inselatoare. Asigurati-va ca oportunitatile au o baza reala si nu sunt doar o momeala.

Daca ati visat ca folositi un carlig nou la o partida de pescuit, face referire la un efeort considerabil si acum asteptati rezultate si recompense pentru munca dumneavoastra.

Daca carligul se rupe in timp ce pescuiti, este semn ca de acum inainte va trebui sa faceti o dubla verificare a ideiilor inainte de a investi in ele. Este, de asemenea, un semn de avertizare ca va trebui sa fiti mult mai atent la alegerile pe care le veti face in viitor.

10. Incuiat incuietoare

Incuietaorea in vise inseamna incapacitatea de a obtine ceea ce vrei. Trebuie sa fi mai persistent si mai harnic in incercarea de a depasi obstacolele din viata ta.
In traditia romaneasca visul (incuietoare sau incuiat) prevesteste dificultati.

- Daca ai visat dulapul sau biroul este incuiat si nu gasesti cheile, atentie mare la chestiunile legate de partea financiara.

- Daca in vis fortezi incuietoarea pentru a deschide ceva, inseamna ca vei fi mai intreprinzator.

Este un semn bun daca in vis reusesti sa descui un lacat sau o brosca, blocate sau incuiate de catre altcineva.

- Daca ai visat ca esti incuiat inseamna ca te simti instrainat sau neacceptat.


Afisare de la 1 la 10 din : 17 rezultate


S-ar putea sa va intereseze si urmatoarele subiectele de pe forum:


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!