Semnificatia visului Culoarea neagra

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Culoarea neagra

Ce insemna cand visezi Culoarea neagra? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Culoarea neagra". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Culoarea neagra" :


1. Culoarea neagra

(ultima actualizare)

In valoare absoluta, negrul, culoare contrara albului, este agalul acesteia. Ca si albul, el se poate situa la cele doua extremitati ale gamei cromatice, ca limita fie a culorilor calde, fie a celor reci. Dupa cum este mat sau stralucitor, el devine absenta sau suma a celorlalte culori, negare sau sinteza a lor.

Simbolic, negrul este inteles cel mai adesea sub aspectul sau rece, negativ.

Cand culoarea neagra apare in vise, adesea simbolizeaza necunoscutul, pericolul, inconstientul, intunericul, misterul, ura, rautatea, moartea sau doliul. Este o invitatie la o cunoastere de sine si la o cercetare adanca in subconstient, pentru a va intelege mai bine pe voi insiva. De asemenea, inseamna o lipsa de dragoste si sprijin.

Reprezentare pozitiva, negrul reprezinta posibilitatile si potentialul. Este o ardezie curata sau goala.

Daca senzatia din vis este una de bucurie, atunci negrul ar putea implica spiritualitate ascunsa si calitati divine.

Negrul in vise este adesea insotit de culoarea rosie. Atunci cand ambele culori sunt combinate, acestea reflecta de cele mai multe ori o frica puternica sau anumite intentii negative. Este posibil sa va temeti de cel mai rau lucru cu care trebuie sa va confruntati in viata.

Exemple de vise :

  • Un tanar a visat o alta persona cu ochii negrii. In viata de zi cu zi se temea de o mare pedeapsa care ii putea fi aplicata de tatal acestuia daca era prins incercand sa funga. Tatal fiind unul abuziv.
  • Un barbat tanar a visat un caine negru vicios. In viata reala, acesta era extrem de suparat pe un prieten.
  • O femeie a visat un cal negru ce se apropia de ea. In viata reala, se temea sa nu isi piarda serviciul din cauza furiei unui fost prieten care era foarte competitiv si autoritar la locul de munca.Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!